Κιμ: κατάντησε η χοντρή κι άσχημη των Καρντάσιαν

03.12.2012
Με τον εαυτό της τα έχει βάλει η σταρ Κιμ Καρντάσιαν (Kim Kardashian) που από σέξι αδερφή της φαμίλιας της, ανησυχεί πως κατάντησε η χοντρή και άσχημη αδερφή!

Η 32χρονη τιβι σταρ έχει φρικάρει με τα κιλά που πήρε μετά το δεσμό της με το ράπερ Κάνιε Γουεστ και παρά τις εξαντλητικές δίαιτες νιώθει χοντρή και άσχημη.

Όπως αναφέρει το περιοδικό Heat, η Κιμ νιώθει ανασφαλής απέναντι στις αδερφές της Κούρτνεϊ (Kourtney) και Κλόε (Khloe), οι οποίες χάνουν κιλά κι όσο πάνε κι ομορφαίνουν.

Βέβαια, ο αγαπημένος της Κιμ, Κάνιε, της έχει εξηγήσει πολλές φορές πως λατρεύει τις καμπύλες της αλλά εκείνη, έχει "πεθάνει" στη γυμναστική και στη δίαιτα.

Φήμες θέλουν την 32χρονη Κιμ να είναι εκνευρισμένη κυρίως με την αδερφή της Κλόε που δείχνει υπέροχη πια και δεν είναι η ψηλή και παχουλή Καρντάσιαν. Η Κούρτνεϊ από την πλευρά της, που έχασε αμέσως τα κιλά της δεύτερης εγκυμοσύνης, τόνισε στην Κιμ πως αν θέλει να δει διαφορά στη σιλουέτα της, πρέπει να δουλέψει σκληρά.

Πάντως, τα πράγματα πηγαίνουν και στη δουλειά της Κιμ από το κακό στο χειρότερο. Η Καρντάσιαν έφυγε άρον άρον από το Μπαχρέιν αφού μουσουλμάνοι διαδηλωτές ξέσπασαν εναντίον της, χαρακτηρίζοντάς την με άσχημες εκφράσεις, γραμμένες πάνω σε τεράστια πανό.

Μετά από αυτά, η Καρντάσιαν πρόλαβε να εγκαινιάσει το κατάστημα με μιλκσέικς (αυτός ήταν και ο κύριος σκοπός επίσκεψής της στο Μπαχρέιν), να ποζάρει πλάι σε καμήλες, να πιει γάλα καμήλας και να "πετάξει" πίσω στο Μαϊάμι.