Πόσες χιλιάδες χαλάει η Μπέκαμ για μια υδατική;

03.12.2012
Έτσι είναι! Όταν έχεις λεφτά, τα σκορπάς ασυλλόγιστα. Γιατί αν μάθεις πόσες χιλιάδες λίρες σπαταλά η Βικτόρια Μπέκαμ (Victoria Beckham) για χάρη της ομορφιάς της, θα σου σηκωθεί η τρίχα.

Σύμφωνα με το πρακτορείο Cover, η 38χρονη κυρία Μπέκαμ ξοδεύει περί τις 10.000 βρετανικές λίρες (12.000 ευρώ) ανά εβδομάδα για την ομορφιά της.

Συγκεκριμένα για να αποφύγει την εμφάνιση ρυτίδων και για να διατηρεί την επιδερμίδα της φράπα, σπαταλά 600 βρετανικές λίρες μόνο για μία θεραπεία προσώπου.

Σύμφωνα με το περιοδικό Heat, η Βικτόρια απολαμβάνει τις θεραπείες της στο ξενοδοχείο Bel Air Hotel Spa στο Λος Άντζελες με μάσκες από λευκό χαβιάρι, μασάζ ματιών, πίλινγκ κυτταρικό και πολλές ακόμα περίεργες μεθόδους ανάπλασης της επιδερμίδας.

Από τις πλέον εξεζητημένες θεραπείες της Μπέκαμ, είναι μια κρέμα πλακούντα κόστους 600 λιρών, μασάζ για την ενίσχυση κολλαγόνου αξίας 380 λιρών και μια θεραπεία με βδέλλες παρακαλώ!

Πάντως, η πιο ακριβή κρέμα που αναμένεται να αποκτήσει σύντομα η Μπέκαμ κοστίζει 8000 λίρες. Πρόκειται για την ενυδατική κρέμα Clé de Peau Beauté Moisturizer La Creme που για να την αγοράσει, μέχρι και η Βικτόρια μπήκε σε λίστα αναμονής.

Κατερίνα Πατούλια