Ήμαρτον! Η Κέιτι Χολμς νοστάλγησε τον Τομ Κρουζ

03.12.2012
Αρχίζει να πέφτει σιγά σιγά το οχυρό της χωρισμένης Κέιτι Χολμς (Katie Holmes) που θυμάται τις στιγμές με τον Τομ Κρουζ (Tom Cruise) κι αναπολεί.

Σύμφωνα με το πρακτορείο Cover Media, η Κέιτι έχει αρχίσει να ξανασκέφτεται το χωρισμό με τον Τομ, ενώ κι εκείνος κάνει ό,τι μπορεί για να τα ξαναβρούν.

Η Κέιτ, που έκανε ένα νέο ξεκίνημα με την κόρη της Σούρι στη Νέα Υόρκη, άρχισε να καταρρέει χωρίς το σύζυγό της στο πλευρό της και όπως αναφέρει το βρετανικό περιοδικό Grazia:

''Η Κέιτ δεν είχε συνειδητοποιήσει πόσο χάλια θα νιώθει μετά το διαζύγιο. Τελευταία αναπολεί τις στιγμές με τον Τομ κι ο 50χρονος της λείπει πολύ. Του τηλεφωνεί περισσότερο και είναι πολύ συναισθηματική στα τηλεφωνήματα αυτά''.

Ο Κρουζ, που αυτή τη στιγμή ολοκληρώνει στη Βρετανία τα γυρίσματα της ταινίας ''All You Need Is Kill'', έχει σκεφτεί ακόμα και να παρατήσει τη Σαϊεντολογία για να κερδίσει πίσω την οικογένειά του, ενώ σκέφτεται να αποδράσει στις ΗΠΑ για τις γιορτές, για να είναι μαζί με την κόρη του και την Κέιτι φυσικά!

Ο Τομ θέλει να περάσει τουλάχιστον 2 εβδομάδες με τις γυναίκες της ζωής του ενώ ενδιαφέρεται πολύ και για την πορεία της καριέρας της Χολμς.

Μάλιστα, ο Τομ, την στηρίζει τόσο πολύ, που στις στιγμές αδυναμίας της, η πρώην κυρία Κρουζ σκέφτεται μήπως έκανε λάθος που τερμάτισε το γάμο τους.

Η Κέιτι φιλά με πάθος τον σωσία του Τομ Κρουζ, συμπρωταγωνιστή της στο θέατρο, Josh Hamilton!

Όλα αυτά, τη στιγμή που η Χολμς ανέβηκε ξανά στο θεατρικό σανίδι στο Broadway! Τυχαία να είναι αυτή η σύνδεση της πρεμιέρας με τις δεύτερες σκέψεις για το διαζύγιο; Θα το δούμε....

Kατερίνα Πατούλια