Ο Χέφνερ αρραβωνιάστηκε πάλι τη φευγάτη νύφη (!)

03.12.2012
Αυτά είναι! Οι μεγάλες οι αγάπες δεν τελειώνουν έτσι απλά κι επειδή ο πρώτος γάμος δεν έγινε ποτέ, ο 86χρονος ιδρυτής του Playboy Χιου Χέφνερ (Hugh Hefner) είπε να επισημοποιήσει και πάλι της σχέση του με την ''νύφη το ΄σκασε'', την εκλεκτή της καρδιάς του, Κρίσταλ Χάρις (Crystal Harris).

Σύμφωνα με το πρακτορείο TMZ και όπως αναφέρει και το Cover Media, όχι μόνο αρραβωνιάστηκαν αλλά θα παντρευτούν το βράδυ της Πρωτοχρονιάς στην έπαυλη του 86χρονου Χιου!

Να θυμίσουμε πως η 26χρονη Κρίσταλ, παλαιότερη Playmate είχε παρατήσει τον Χέφνερ μερικές ημέρες πριν το γάμο τους, τον Ιούνιο του 2011.

Ο πονεμένος τότε Χέφνερ, είχε επιβεβαιώσει τα νέα στο Twitter τονίζοντας:

«Ο γάμος δεν θα γίνει. Η Κρίσταλ άλλαξε γνώμη», χωρίς να δώσει άλλες εξηγήσεις, εν μέσω φημών ότι ο χωρισμός οφείλεται σε τρίτο άτομο!

Φήμες ήθελαν την εντυπωσιακή ξανθιά να τα έχει βρει με τον Τζόρνταν ΜακΓρο (Jordan McGraw), τον γιο του διάσημου τηλεοπτικού –και πολυεκατομμυριούχου- ψυχολόγου Δρ. Φιλ (Dr. Phil).

Το καλύτερο όλων ήταν πως το περιοδικό Playboy εκείνου του μήνα είχε εξώφυλλο της φευγάτη νύφη με τον τίτλο "Γνωρίστε την κυρία Κρίσταλ Χέφνερ", ο οποίος αντικαταστάθηκε από αυτοκολλητάκια με την επισήμανση ''Η νύφη το 'σκασε''!

Η Κρίσταλ πάντως στα μέσα του 2012 επέστρεψε στην τρυφερή αγκαλιά του Χιου και όπως αναφέρει το ΤΜΖ, η 26χρονη απλά ήθελε το χρόνο της για να ωριμάσει και να βρει την αίσθηση ανεξαρτησίας που της έλειπε στο πλευρό του Χιου, προτού δεσμευτεί ξανά μαζί του.

Τώρα, το κορίτσι είναι έτοιμο να ντυθεί νυφούλα και να ζήσει μια ζωή χαρισάμενη ως κυρία Χέφνερ!

Και μην νομίζεις πως η Χάρις θέλει έξοδα πάλι. Σύμφωνα με το Radar Online, το καυτό θηλυκό θα φορέσει το νυφικό που δεν έβαλε την πρώτη, την φευγάτη φορά και η δεξίωση θα έχει ακριβώς τη μορφή, εκείνης που δεν έγινε ποτέ.

Για την ιστορία, ο Χέφνερ είχε φροντίσει να αντικαταστήσει άμεσα τη Χάρις μετά το φτιάσκο του του γάμου με την κολλητή της, την 25χρονη Άνα Σοφία η οποία είχε υπάρξει Playmate για τον Ιανουάριο 2011.

Από τη μεριά της η Κρίσταλ είχε σούρει τα πάντα όλα κατά του παρ' ολίγο συζύγου της, τονίζοντας πως δεν ήταν η μόνη γυναίκα στη ζωή του Χεφ και δεν ένιωθε άνετα να το ξέρει αυτό και να προχωρήσει με τον γάμο.

Συμπληρωματικά κι αν αναρωτιέσαι τι θα κάνουν την πρώτη νύχτα του γάμου Χιου και Κρίσταλ, να σου θυμίσουμε πως η 26χρονη είχε αποκαλύψει μετά το χωρισμό πως την μια φορά που είχαν κάνει έρωτα, είχε διάρκεια 2 δευτερολέπτων@@@


Κατερίνα Πατούλια