Ποιος κάλεσε τους Μπραντζελίνα στον γάμο της Άνιστον;

19.11.2012
Είπαμε να είσαι "άνετος" και σίγουρος για τον εαυτό σου, αλλά αν οι παρακάτω φήμες αληθεύουν τότε ο μέλλων σύζυγος της 43χρονης σταρ ξεπερνά κάθε προηγούμενο.

Ο Τζάστιν Θερού (Justin Theroux) τελικά κατάφερε την καλή του, Τζένιφερ Άνιστον (Jennifer Aniston) να του πει το "Ναι" και ανεξάρτητα από το πώς θα εξελιχθεί τελικά ο έγγαμος βίος τους, θα μείνει στην "ιστορία" ως "ο άντρας που την έκανε να ξεπεράσει τον Μπραντ Πιτ (Brad Pitt).

Η Τζεν και ο 48χρονος ηθοποιός παντρεύτηκαν το 2000 και επί πέντε χρόνια υπήρξαν το χρυσό ζευγάρι του Χόλιγουντ. Μέχρι που ο Μπραντ γνώρισε την Αντζελίνα (Angelina). Το 2005.

Το ζευγάρι χώρισε και από τότε η Άνιστον δεν λέει να στεριώσει άντρα –και όχι ότι δεν κάνει φιλότιμες προσπάθειες, δηλαδή.

Να όμως που τελικά βρέθηκε ο άντρας που την έκανε να θέλει να ντυθεί ξανά νυφούλα.

Και όχι μόνο αυτό… Την ώρα που λέγεται ότι ο γάμος είναι προ των θυρών αλλά λεπτομέρειες γνωρίζει μόνο το ζευγάρι, οι φήμες θέλουν τον γαμπρό να έχει στείλει προσκλητήριο και στον πρώην σύζυγο της μέλλουσας γυναίκας του.

Άλλο πάλι και τούτο.

Ο Τζάστιν, λέει, ξέρει ότι η Τζεν και ο Μπραντ επικοινωνούν συχνά (!) και θεωρεί απόλυτα φυσιολογικό για τον Πιτ και την Τζολί (εννοείται) να βρεθούν κοντά τους τη σημαντική εκείνη στιγμή. Ό,τι πεις…

Αν μάλιστα είναι αληθινές και οι φήμες που θέλουν τη νύφη να έχει προσκαλέσει και την πρώην πεθερά, τότε ο Μπραντ θα συνοδεύει και την αρραβωνιαστικιά και τη μαμά στον γάμο της πρώην συζύγου του… Αυτό και αν είναι σενάριο για ταινία…

Ζωή Κίττα