Διάσημη σχεδιάστρια μόδας τσιτσιδώθηκε σε συνάδελφο

16.11.2012
Ο λόγος για την Ντόνα Κάραν (Donna Karan) η οποία πέταξε τα ρούχα της για τα μάτια του Κρίστοφερ Μπέιλι (Christopher Bailey).


Η αποκάλυψη έρχεται από το στόμα του ίδιου του Μπέιλι, ο οποίο σήμερα είναι ο βασικός σχεδιαστής του διάσημου οίκου Burberry και αφορά στα πρώτα του βήμα στον χώρο.

Ο νεαρός, τότε, σχεδιαστής είχε επισκεφτεί την "διάνοια του χώρου" –όπως την αποκαλεί- στο γραφείο της για να της δείξει τη δουλειά του.

"Με ξελόγιασε ολοκληρωτικά με τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζει τον κόσμο. Ξεντύθηκε σε χρόνο μηδέν μπροστά μου για να δοκιμάσει όλα τα ρούχα που της είχα πάει", εξήγησε ο Κρίστοφερ χαρακτηρίζοντας το συμβάν ως το πρώτο που του άνοιξε τον δρόμο για τον "τρελό αλλά και τόσο θαυμαστό" χώρο της μόδας.

Ευγνωμονώντας τη "δασκάλα" του για όσα του έμαθε, ο Μπέιλι περιέγραψε μια χαρακτηριστική βραδιά δουλειάς εκείνα τα πρώτα χρόνια.

"Στις 3 το πρωί ερχόταν μια μασέζ για να μας χαλαρώσει, στις 4 καθόμασταν όλοι σε κύκλο και μιλούσαμε για τα υλικά και στις 5 τα ξημερώματα ερχόταν η Ντέμι Μουρ (Demi Moore) για πρόβα".
Η 64χρονη Κάραν, μεγαλουργεί στον χώρο της παγκόσμιας μόδας τις τελευταίες δεκαετίας και είναι διάσημη –μεταξύ άλλων- και για μια παράξενη συλλογή που διαθέτει: από σπίτια!

Ζ. Κ.