Η Βικτόρια Μπέκαμ βάζει την κουνιάδα σε δίαιτα

19.11.2012
Ενθουσιασμένη, λέγεται ότι είναι η διάσημη σχεδιάστρια μόδας με τη βοήθεια που πρόσφερε στην αδελφή του συζύγου της.

Η Βικτόρια Μπέκαμ (Victoria Beckham) διατηρεί την εντυπωσιακή της φιγούρα εδώ και χρόνια –μέχρι που έχει ακούσει και έντονη κριτική για την υπερβολική αδυναμία.

Φαίνεται, όμως, πως όλα όσα έμαθε για τη διατροφή και τη γυμναστική που διατηρεί το σώμα της σε άριστη κατάσταση, η 38χρονη Πος είναι πρόθυμη να τα μοιραστεί. Ιδιαίτερα με μέλη της οικογένειάς της.

Έτσι, όμως μεταδίδει σήμερα το ειδησεογραφικό πρακτορείο "Cover Media" η Βικτόρια ανέλαβε προσωπικά την κουνιάδα της, Τζοάν Μπέκαμ (Joanne Beckham) την οποία και βοήθησε να κατέβει τέσσερα (!) νούμερα στα ρούχα που φοράει.

"Η Τζοάν ήταν εργένισσα και δεν αισθανόταν καθόλου άνετα με τα λίγα παραπανίσια της κιλά, γεγονός που εξομολογήθηκε στη νύφη της τα περσινά Χριστούγεννα", μεταφέρουν πηγές του περιοδικού "Closer" συμπληρώνοντας ότι από εκείνη τη στιγμή, η Βικτόρια έβαλε σκοπό να βοηθήσει την αδελφή του Ντέιβιντ (David) να αδυνατήσει.

Μάλιστα, λέγεται πως εκτός από τις διατροφικές συμβουλές, η Βικτόρια με τον Ντέιβιντ επέλεξαν και έναν προσωπικό γυμναστή ο οποίος ανέλαβε την Τζο και έπαιξε σημαντικό ρόλο στη "μεταμόρφωσή" της.

Η αδελφή του Ντέιβιντ μένει στο Λονδίνο αλλά επισκέπτεται συχνά το Λος Άντζελες και εκείνες τις φορές, πληροφορίες θέλουν τη Βικτόρια να παίρνει μαζί της την Τζο στο γυμναστήριό της.

Είναι, λέει, σαν αδελφές… Μπράβο στη Βικτόρια!

Ζ. Κ.