Ματσούκα: Έφτασε στα... όρια της με Μαρκουλάκη

19.11.2012
Με το στόμα ανοιχτό μάς άφησε η Δήμητρα Ματσούκα στην τελευταία της συνέντευξη.

Η σέξι ηθοποιός ήτο αποκαλυπτική, ειδικά όταν η κουβέντα πήγε στον Γιώργο Κιμούλη και την... υπέρμετρη τρυφερότητα που δείχνει για τον... Κων/νο Μαρκουλάκη! Κάτι, που έχει κάνει «έξαλλη» την ηθοποιό, η οποία δε δίστασε να αποκαλύψει ότι θα φέρει να παπά για να «ξορκίσει» την... παρουσία του Μαρκουλάκη!

Μιλάμε για προχωρημένες καταστάσεις, όχι αστεία. «Ξήλωσα από το καμαρίνι μου ο, τι θύμιζε τον Μαρκουλάκη και σιωπώ σε κάθε αναφορά στο όνομα του, που ξεκινά με τη φράση “θυμάμαι ότι με τον Κωνσταντίνο μου κάναμε” κτλ, ειπωμένη από τον Γιώργο, με μάτια γεμάτα νοσταλγία. Ίσως να φέρω και παπά να μας διαβάσει, το σκέφτομαι σοβαρά», δηλώνει η ηθοποιός στη Real life.

Και προτού η ιστορία πάρει μεγάλες διαστάσεις, η Δήμητρα εξήγησε ότι κάνει χιούμορ. Απλώς, Κιμούλης και Μαρκουλάκης έχουν αναπτύξει μία άριστη σχέση μετά τη συνεργασία τους στην παράσταση στο «Σλουθ».

Αυτή την περίοδο η Ματσούκα συνεργάζεται με τον Κιμούλη στην παράσταση «Η Συνέντευξη» και θυμάται πως κάποτε είχε ζητήσει τη βοήθεια του Κιμούλη για να βγει στο θέατρο:

«Θυμάμαι ότι ντρεπόμουν που τον ενοχλούσα, μετά από μια δύσκολη παράσταση. Ήμουν στο 3ο έτος της σχολής και απαισιόδοξη για το μέλλον. Ο Γιώργος με καθησύχασε λέγοντας ότι όλα θα πάνε καλά και κάπως έτσι, μετά από μια ζεστή χειραψία, τσουπ βρέθηκα έξω από το θέατρο, ελπίζοντας με όλη μου την ψυχή να έχει κληρονομικό χάρισμα και να βλέπει το μέλλον».