Βανδή σε Ηλιάδη: «Έλα πιο άσχημη»

16.11.2012
Δεν είναι λίγοι εκείνοι που χαρακτηρίζουν την Αγγελική Ηλιάδη... κόπια της Δέσποινας Βανδή ως προς την εμφάνιση.

Και άδικο μεγάλο δεν μπορούμε να τους δώσουμε, αφού οι δύο τραγουδίστριες μοιάζουν πολύ. Είναι στιγμές, βρε παιδί μου, που τις λες και... χωρισμένες στη γέννα. Αλλά Βανδή και Ηλιάδη δε δίνουν σημασία στις «κακές» γλώσσες και τρέφουν τόσο θαυμασμό η μία στην άλλη που συγκινείσαι. Λέμε τώρα.

Και απόδειξη είναι το παρακάτω σκηνικό. Η Ηλιάδη με την παρέα της πήγε στο Posidonio, όπου άδει η Δέσποινα και ξετρελάθηκε με το πρόγραμμα. Μιλάμε για ενθουσιασμό, όχι αστεία, χαρακτηρίζοντας το «μοναδικό». Χμ, δηλαδή το θεωρεί καλύτερο και από το δικό της με τον Sakis Ρουβά; Μα τέτοια ανωτερότητα αυτό το girl; Τέτοια και μεγαλύτερη.

Μέχρι και παραγγελία έκανε στην Βανδή και συγκεκριμένα το κομμάτι «Καταλαβαίνω» από τον τελευταίο της δίσκο. Και τον ενθουσιασμό της για τη βραδιά και το πρόγραμμα, η Αγγελικούλα ζάχαρη η Αγγελικούλα μέλι τον μετέφερε και στο Twitter, όπου έσπευσε να σχολιάσει η Βανδή.

«Αγγελική μου την άλλη φορά το "Καταλαβαίνω" ολόκληρο!!! Και αν μπορείς να ξαναέρθεις λίγο πιο άσχημη την επόμενη φορά!!!», της έγραψε και να σου μια έκρηξη αγάπης. «Σ’ αγαπώ», «Όχι εγώ σ’ αγαπώ» ήδη με πήραν τα ζουμιά.