Κόντρα Φουρέιρα - Στικούδη: Και το γέλιο συνεχίζεται

16.11.2012
Τελικά, πολύ μας αρέσει η νέα κόντρα που προέκυψε από το πουθενά και πρωταγωνίστριες είναι η Κατερίνα Στικούδη και η Ελένη Φουρέιρα.

Όπως είπαμε, η αδελφή Φουρέιρα τα «έχωσε» χοντρά στην Στικούδη και το ταλέντο της και η Ελένη, θέλοντας και μη, μπήκε στο τρυπάκι της κόντρας. Και μπορεί το Λενιώ να αρνείται ότι υπάρχει θέμα και να θέλει να ωραιοποιήσει την κατάσταση, φευ, δεν κάνει το ίδιο το Κατερινιώ.

Οι δυο κοπέλες, που λες, βρέθηκαν στα Καλλιστεία και η κάμερα του Star έσπευσε να μάθει για τα της παρεξήγησης. Να βλέπεις, Φουρέιρα να... πέφτει από τα σύννεφα όταν την ενημερώνουν τι έγραψε η αδελφή της και να πιάνεις τα ποπ κορν για τη συνέχεια. Γιατί είσαι σίγουρος ότι ακολουθεί... θεατρική παράσταση.

«Τι; δεν το ξέρω! Τώρα το ακούω πρώτη φορά! Έχω πολύ καλές σχέσεις με την Κατερίνα» δήλωσε έκπληκτη η Φουρέιρα, ενώ μετά το αρχικό «σοκ» προσπάθησε να δικαιολογήσει την sister. «Μπορεί να έκανε χιούμορ!». Χιούμορ δεν ξέρουμε αν έκανε, όμως τα όσα έγραψε (αν η αδελφή μου δεν είχε ταλέντο, θα ήμουν η πρώτη που θα της το έλεγε. Κάποιες σαν τη Στικούδη, έχουν κάνει τους ανθρώπους προκατειλημμένους...» μάς έκαναν να γελάσουμε.

Αλλά και τα όσα ακολούθησαν στη συνέχεια μάς έκαναν να γελάσουμε. Η Ελένη η Φουρέιρα στη συνέχεια δήλωσε με το ύφος που αρμόζει σε τέτοιες στιγμές, ότι με την Στικούδη είναι πάρα πολύ καλές φίλες. «Είμαστε πάρα πολύ φίλες με την Κατερίνα, μιλάμε και στα τηλέφωνα συνέχεια, και σήμερα ήμασταν όλη την ημέρα μαζί. Καμία σχέση όμως!» δήλωσε για να έρθει το Κατερινιώ να την αναιρέσει με τη μία.

«Δεν μιλήσαμε με την Ελένη. Δεν έτυχε!» Όταν, δηλαδή, η Φουρέιρα έλεγε «είμαστε όλη μέρα μαζί» εννοούσε στον ίδιο χώρο; Χοχο. Κλαίω.... Από τα γέλια.

Η Στικούδη απάντησε στα πικρόχολα σχόλια: «Το είδα στο δελτίο του Star. Ο καθένας μπορεί να λέει την άποψη του, και αυτό που πιστεύει! Δεν έχω κάτι να απαντήσω πραγματικά! Δεν ξέρω γιατί με βομβαρδίζουν. Εμένα με πεισμώνει όλο αυτό. Δεν έχω κάποιο πρόβλημα. Εγώ συγκεντρώνομαι στη δουλειά μου κι αυτό μ΄ ενδιαφέρει. Τώρα αν κάποιος έχει μια άποψη και τη λέει δημόσια, μπορεί να το κάνει!» Αυτή μάλιστα, είναι ανωτερότητα.