Η Έλεν ντεΤζένερις μιλά στο... αιδοίο της Ριάνα

16.11.2012
Δεν υπάρχει πιο… προσωπική συνέντευξη από αυτή που πήρε πρόσφατα η διάσημη κωμικός από τη σέξι σταρ της παγκόσμιας μουσικής σκηνής.


Η Ριάνα (Rihanna) εμφανίστηκε στην εκπομπή της Έλεν ντεΤζένερις (Ellen deGeneres) και το αποτέλεσμα ήταν εκρηκτικό.

Γνωστή για το αιχμηρό χιούμορ της, η Έλεν καλωσόρισε την καλεσμένη της και αμέσως της θύμισε την τελευταία συνάντησή τους που, όμως ομολόγησε η ίδια, "αποτελεί μία από τις πιο αγαπημένες της στιγμές στα 10 χρόνια του σόου της". Και φυσικά εξήγησε γιατί.

Φαίνεται πως στην προηγούμενη εμφάνισή της στην εκπομπή, άθελά της (!) η Ριάνα είχε δώσει τρελή πάσα στην ντεΤζένερις όταν εκείνη τη ρώτησε "πώς πάει η ερωτική της ζωή".

"Η προσωπική μου ζωή είναι μάλλον ανύπαρκτη και αυτό δεν μπορεί να είναι καλό μακροπρόθεσμα. Ούτε για το μέλλον, ούτε για μένα, ούτε για εκείνη… Δεν έχει πλάκα", είχε ομολογήσει πριν από έναν χρόνο η 24χρονη τραγουδίστρια από τα Μπαρμπάντος, δείχνοντας επεξηγηματικά στο σημείο ανάμεσα στα πόδια της.

Ε… αυτό ήταν!

Όπως μπορείτε να δείτε και στο βίντεο που ακολουθεί η παρουσιάστρια πήρε "αμπάριζα" και χωρίς να λέει πολλά, τα είπε όλα!

Επιστρέφοντας λοιπόν στο σήμερα, η Έλεν δεν αντιστάθηκε και ρώτησε "πώς είναι αυτές τις μέρες 'εκείνη'".

"Διασκεδάζει λίγο περισσότερο αυτό τον καιρό", απάντησε η Ριάνα μπαίνοντας άνετα στο κλίμα της συζήτησης με την ντεΤζένερες να λέει "πόσο χαρούμενη είναι για 'εκείνη'".

Μάλιστα, δεν κρατήθηκε και σκύβοντας μπροστά, απευθύνθηκε και στο ίδιο το αιδοίο της τραγουδίστριας λέγοντας "Μπράβο σου! Είμαι πολύ χαρούμενη για σένα", προκαλώντας φυσικά πανζουρλισμό στο στούντιο.

Ζωή Κίττα