Κούτσερ και Μουρ αλλάζουν όνομα

16.11.2012
Το πάλαι ποτέ αγαπημένο ζευγάρι φαίνεται ότι αρχίζει –και άργησε- να τακτοποιεί τις τυπικές εκκρεμότητες που προέκυψαν από τον χωρισμό τους.


Εκτός από σπιτικό, η Ντέμι Μουρ (Demi Moore) και ο Άστον Κούτσερ (Ashton Kutcher) είχαν ιδρύσει μαζί έναν φιλανθρωπικό οργανισμό ενάντια στη σωματεμπορία παιδιών, στον οποίο είχαν δώσει τα ονόματά τους.

Με δεδομένο, όμως, ότι το σπιτικό δεν υπάρχει πια, οι δύο πρώην θεώρησαν ότι πρέπει να αλλάξουν και το όνομα του ιδρύματος το οποίο αντί για "DNA (The Demi and Ashton) Foundation" θα λέγεται πια "THORN: Digital Defenders of Children" (Αγκάθι: ψηφιακοί υπερασπιστές των παιδιών).

Οι δύο ηθοποιοί μάλιστα εξέδωσαν μια κοινή ανακοίνωση σχετικά.

"Τα τελευταία τρία χρόνια εστιάσαμε κυρίως στον πόλεμο εναντίον στη σεξουαλική εμπορία παιδιών. Μέσα από αυτή την προσπάθειά έχει καταστεί σαφές ότι η τεχνολογία παίζει ολοένα και πιο σημαντικό ρόλο σε αυτό το έγκλημα και τη σεξουαλική εκμετάλλευση των παιδιών. Πιστεύουμε ότι η νέα αυτή τροπή της όλης κατάστασης απαιτεί ξεχωριστή προσοχή και επένδυση", δήλωσαν οι πρώην σύζυγοι εξηγώντας την αλλαγή στην ταυτότητα του φιλανθρωπικού τους ιδρύματος.

Κατά τα άλλα, ο Άστον Κούτσερ συνεχίζει να ζει τον έρωτά του με τη Μίλα Κούνις (Mila Kunis) ενώ η Ντέμι Μουρ έσβησε 50 κεράκια και κέρδισε τον τίτλο της "πιο σέξι τεκνατζούς στον κόσμο".

Όσο για το διαζύγιό τους; Κανείς από τους δύο δεν έχει κάνει ακόμη επίσημη αίτηση, όλως περιέργως, ενώ φήμες τους θέλουν να μην έχουν παντρευτεί ποτέ. Ποιος ξέρει…

Ζ. Κ.