Μαράια Κάρεϊ: Μια ντίβα δεν αλλάζει ποτέ πάνες!

14.11.2012
Μπορεί να έγινε μανούλα η διάσημη ηθοποιός αλλά δεν θα μεταλλαχτεί κιόλας! Και ο σύζυγός της το επιβεβαιώνει με τα χίλια…

Η Μαράι Κάρεϊ (Mariah Carey) έφερε τα δίδυμά της, Μονρό και Μορόκαν πριν από 18 μήνες και δεν κρύβει τη χαρά της. Όμως για όλα υπάρχει και ένα όριο, το οποίο στην προκειμένη περίπτωση αναλαμβάνει να αποκαλύψει ο Νικ Κάνον (Nick Cannon).

Ο αγαπημένος σύζυγος της Κάρεϊ εμφανίστηκε στο τηλεοπτικό σόου "Anderson Live" και απάντησε σε ερωτήσεις σχετικά με το πόσο έχει αλλάξει η ζωή στο σπίτι μετά τα παιδιά.

"Είναι μια χαρά. Αυτό τον καιρό είναι τα παιδιά που ελέγχουν το σπίτι και εμείς απλά τα κυνηγάμε. Και μετά, είναι και η γυναίκα μου γνωστή ντίβα, οπότε…", παραδέχτηκε με σαφή χιουμοριστική διάθεση ο Κάνον ο οποίος μόλις άκουσε τον παρουσιαστή να τον ρωτά αν η γυναίκα του αλλάζει πάνες στα μωρά, εκείνος ξέσπασε σε τρανταχτά γέλια όλο νόημα.

Ο Νικ παραδέχτηκε ότι δεν έχουν μοιράσει ακριβώς στη μέση αυτό το… καθήκον: "Εννοώ, ότι όλοι το κάνουμε κάποια στιγμή, αλλά για κάποιον λόγο εγώ το κάνω πολύ περισσότερο. Δεν το φοβάμαι. Φοράω τα γάντια μου και μπαίνω μέσα στο ρινκ", αστειεύτηκε ο Κάνον αλλά από όσο μπορούμε να φανταστούμε, η πραγματικότητα δεν πρέπει να απέχει και πολύ από αυτό που περιγράφει…

Ζ. Κ.