Ιδού ο πιο σέξι άντρας στον κόσμο σήμερα

15.11.2012
Τον τιμητικό τίτλο κέρδισε για φέτος ο ηθοποιός Τσάνινγκ Τέιτουμ (Channing Tatum). Και όχι άδικα, όπως φαίνεται…

Το περιοδικό "People" απεφάνθη: ο πιο σέξι άντρας για το 2012 είναι ο 32χρονος ηθοποιός που "κόλασε" το γυναικείο κοινό επανειλημμένως το γυναικείο κοινό, ιδιαίτερα μέσα από τη φετινή του ερμηνεία ως στρίπερ στην ταινία "Magic Mike" (δείτε το τρέιλερ στο βίντεο που ακολουθεί για του λόγου του αληθές).

Πάντως, ο ίδιος ο Τσάνινγκ έδειξε έκπληκτος από τη διάκριση. "Μου κάνετε πλάκα;", φέρεται να είπε στους υπεύθυνους του περιοδικού όταν του μετέφεραν τα νέα, ενώ την ίδια έκπληξη φαίνεται ότι είχε και η γυναίκα του, Τζένα Ντιούαν Τέιτουμ ( Jenna Dewan-Tatum)

"Το είπα στην Τζένα κάποια στιγμή αφού είχαμε πλύνει τα σκυλιά μας στην μπανιέρα και εκείνη γύρισε και με κοίταξε περίεργα. 'Τι;', με ρώτησε χωρίς να το πολυπιστεύει", συνέχισε ο Τέιτουμ, προσθέτοντας όμως ότι από εκείνη τη στιγμή, το… στεφάνι του έπαψε να τον αποκαλεί με οποιονδήποτε άλλον τρόπο παρά μόνο "πιο σέξι άντρα στον κόσμο". Έχει χιούμορ σίγουρα η Τζένα –εκτός φυσικά από τον πιο καυτό άντρα στο κρεβάτι της, ο οποίος, παρεμπιπτόντως δηλώνει και έτοιμος να γίνει πατέρας.

"Εγώ είμαι έτοιμος και νομίζω ότι είναι και η Τζένα", απάντησε ο Τσάνινγκ σε σχετική ερώτηση του περιοδικού προσθέτοντας ότι θα ήθελε τρία παιδιά... για αρχή!

Ήταν η χρονιά του φέτος του Τέιτουμ καθώς το περιοδικό "GQ" τον κατέταξε στην κορυφή της λίστας με τους πιο σημαντικούς κινηματογραφικούς ηθοποιούς της χρονιάς στο τεύχος Δεκεμβρίου. Καλή συνέχεια λοιπόν…

Ζωή Κίττα