Μυρίζει... διαζύγιο στο σπίτι των Καρντάσιαν!

15.11.2012
Δικηγόρο διαζυγίων φέρεται να επισκέπτεται πολύ συχνά τώρα τελευταία ο Μπρους Τζένερ (Bruce Jenner). Τι συμβαίνει, αλήθεια;

Σύμφωνα με πληροφορίες του "National Enquirer" ο πατριός της Κιμ Καρντάσιαν (Kim Kardashian) φαίνεται ότι δεν αντέχει άλλο τη μαμά της και ψάχνει… διέξοδο.

Ο 63χρονος πρώην Ολυμπιονίκης και νυν ριάλιτι σταρ παντρεύτηκε την Κρις (Kris) το 1991 και στάθηκε σαν πατέρας στα τέσσερα παιδιά της, Κιμ, Κόρτνεϊ, Κλόε και Ρόμπερτ. Το ζευγάρι έκανε και δύο δικά του παιδιά, την Κένταλ και την Κάιλι ενώ ο Μπρους έχει ακόμη τέσσερα από δύο προηγούμενους γάμους του.

Το ζευγάρι είχε πολλά σκαμπανεβάσματα στη σχέση του που, φυσικά, έχει μοιραστεί με τον κόσμο μέσα από το ριάλιτι που παρακολουθεί τη ζωή τους με τίτλο "Keeping Up with the Kardashians".

Όμως πληροφορίες του περιοδικού υποστηρίζουν ότι ο Τζένερ έχει φτάσει στα όριά του με την αυταρχική σύζυγό του και δεν αντέχει άλλο.

"Ο Μπρους νιώθει ότι η Κρις του φέρεται σαν… σκουπίδι και δεν αντέχει άλλο" μεταφέρουν πηγές τονίζοντας ότι η 57χρονη "μάματζερ" τον μειώνει διαρκώς για την εξωτερική του εμφάνιση και παραπονιέται σε κοινούς φίλους λέγοντας ότι ο Μπρους έχει καταντήσει ένας "βαρετός γεροκλανιάς".

Η κατάσταση λέγεται ότι έχει προχωρήσει πολύ καθώς ο Τζένερ έχει ήδη ζητήσει από ειδικούς να εκτιμήσουν την περιουσία τους, που παρεμπιπτόντως φτάνει στα $155 εκατομμύρια, για τα… περαιτέρω.

Για την ιστορία να θυμίσουμε ότι ο Μπρους Τζένερ υπήρξε αθλητής της εθνικής ομάδας των ΗΠΑ και στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Καναδά το 1976 κέρδισε το χρυσό μετάλλιο στο δέκαθλο, σπάζοντας μάλιστα και το τότε ρεκόρ.

Ζωή Κίττα