Το απωθημένο της Βικτόρια Μπέκαμ

13.11.2012
Τραγουδίστρια, μοντέλο, σχεδιάστρια μόδας, σύζυγος και μητέρα. Και σε όλα επιτυχημένη. Κι όμως η διάσημη κυρία της σόουμπιζ έχει ένα μεγάλο απωθημένο!


Αυτό τον καιρό, η Βικτόρια Μπέκαμ (Victoria Beckham) έχει δουλειές με… φούντες καθώς μαζί με τις υπόλοιπες "Spice Girls" βρίσκεται στην τελική ευθεία για το μιούζικαλ που θα ανέβει στο Λονδίνο βασισμένο στις μουσικές της δημοφιλούς μπάντας που βέβαια δεν υπάρχει πια.

Με αυτή την αφορμή λοιπόν βγήκε στη φόρα και ο κρυφός πόθος της 38χρονης σταρ τον οποίο μάλιστα αποκάλυψε η Τζούντι Κρέιμερ (Judy Craymer), παραγωγός του μιούζικαλ, όπως και του παλιότερου, ιδιαίτερα επιτυχημένου "Mamma Mia!" που ως γνωστόν ήταν βασισμένο στα τραγούδια των Abba.

"Όταν είχαμε ξεκινήσει με το Mamma Mia!, η Βικτόρια ήρθε να το δει γύρω στις 18 φορές", αποκάλυψε στο περιοδικό "Style" η Κρέιμερ μεταφέροντας το μεράκι της κυρίας Μπέκαμ που δεν ήταν άλλο από το να ερμηνεύσει κάποια στιγμή στη σκηνή τη "λευκή γάτα" από το διάσημο μιούζικαλ "Cats". (δείτε ένα χαρακτηριστικό απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί).

Η πρεμιέρα του σόου που θα έχει τον τίτλο "Viva Forever" από το ομότιτλο τραγούδι του γκρουπ είναι προγραμματισμένη για τις 11 Δεκεμβρίου και λέγεται ότι όλοι οι εμπλεκόμενοι είναι ενθουσιασμένοι κυρίως γιατί "πρόκειται να συστήσουν τη μουσική των Spice Girls σε ένα τελείως διαφορετικό και σίγουρα νεότερο κοινό".

Αναμένουμε…
Ζ. Κ.