Κρυφός γάμος και... πελαργός για διάσημο ποδοσφαιριστή

12.11.2012
Μετά την αποκάλυψη του κρυφού γάμου του Δημήτρη Διαμαντίδη, ήρθε η σειρά και για διάσημο ποδοσφαιριστή να αποκαλυφτεί ότι παντρεύτηκε πριν λίγους μήνες κάτω από άκρα μυστικότητα.

Ο λόγος για τον Βασίλη Τοροσίδη, ο οποίος μπήκε στο κλαμπ των παντρεμένων πριν λίγους μήνες και κανείς δεν το πήρε χαμπάρι. Και όχι μόνο αυτό, αλλά ο διεθνής άσος του Ολυμπιακού πριν λίγες μέρες έγινε πατέρας σε μία υγιέστατη κόρη.

Εξάλλου, ο ερχομός της μικρής ήταν και ο λόγος που ο Τοροσίδης επέσπευσε τις διαδικασίες και παντρεύτηκε με πολιτικό γάμο τη σύντροφο του. Όπως διαβάζουμε στην Real, το ζευγάρι είναι μαζί εδώ κι εφτά χρόνια και η γνωριμία τους έγινε όταν ακόμα εκείνος αγωνιζόταν στην Ξάνθη. Η σύντροφός του κατάγεται από το Λουτράκι, αλλά σπούδαζε στην ακριτική πόλη.

Μάλιστα, όταν ο «Τόρο» πήρε μεταγραφή για τον Ολυμπιακό, η καλή του τον ακολούθησε στην Αθήνα. Η σχέση τους έγινε ακόμη πιο σοβαρή, αφού γνωρίστηκαν και τα σόγια. Για να επισφραγιστεί με γάμο και παιδί. Όσο για τον θρησκευτικό γάμο, αυτός μάλλον θα γίνει με τη βάπτιση της κόρης τους.