Παπαρίζου: Ποιοι την... ξεσπιτώνουν κι έχει εκνευριστεί;

12.11.2012
Μα τι κακοί άνθρωποι υπάρχουν και δεν αφήνουν την Έλενα Παπαρίζου να ζήσει την ευτυχία του έρωτα της με τον Ανδρέα Καψάλη.

Και κάνουν την αοιδό να νευριάζει. Τις τελευταίες μέρες, το ένα μετά το άλλο δημοσίευμα, θέλει την Έλενα και τον καλό της να ετοιμάζονται για το επόμενο σοβαρό βήμα της σχέσης τους, τη συγκατοίκηση. Μάλιστα, υποστηρίζουν ότι το σπίτι που θα στεγάσει τον έρωτα τους δεν θα είναι ούτε το νέο απόκτημα εκείνης, ούτε η οικία του 42χρονου πολιτικού μηχανικού, αλλά ένα καινούργιο στα νότια προάστια.

Μέχρι, που οι φήμες έφτασαν στα αυτιά της Παπαρίζου και την έκαναν έξαλλη. Και για του λόγου το αληθές, η σέξι αοιδός μιλώντας στην κάμερα του Star, τις διέψευσε κατηγορηματικά. «Με ξεσπίτωσαν κιόλας; Πότε πρόλαβαν; Εντάξει, ό, τι να’ ναι. Είμαι καλά όμως, αυτό παίζει ρόλο και εύχομαι και όλος ο κόσμος να είναι καλά», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Και συνέχισε: «Δεν ασχολούμαι μ’ αυτά. Τη συγκεκριμένη στιγμή είμαι σε μια φάση που είμαι τόσο ερωτευμένη με τη δουλειά μου και με όλα αυτά που είμαι παθιασμένη στο σπίτι μου, που θέλω να κάνω τα πράγματα που αγαπώ. Άσε τους άλλους να λένε. Δεν πειράζει», είπε.