Δούκα: Ερωτευμένη με γνωστό πολιτικό;

12.11.2012
Μπορεί αυτή την εποχή οι πολιτικοί ή έστω εκείνοι που ασχολούνται με την πολιτική να είναι... personas non grata, όμως αυτό φαίνεται ότι δεν απασχολεί την Ζέτα Δούκα.

Γιατί, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Πρώτο Θέμα», το ενδιαφέρον της γνωστής ηθοποιού έχει τραβήξει ο επικοινωνιολόγος και Γενικός Γραμματέας του ΕΟΤ, Νίκος Καραχάλιος. Οι δυο τους είναι φίλοι, αλλά εδώ και ένα χρόνο τα πράγματα μοιάζουν να έχουν αλλάξει.

«Η σχέση τους βρισκόταν σε αρχικό στάδιο και ήταν λογικό να μη θέλουν να την γνωστοποιήσουν μέχρι να δουν ότι ταιριάζουν» σχολιάζουν χαρακτηριστικά άνθρωποι του περιβάλλοντός τους στην εφημερίδα. Και συνεχίζουν: «Σε κανένα από τους δυο δεν αρέσει να δημοσιοποιεί τα προσωπικά του, ειδικά όταν αυτά βρίσκονται σε δοκιμαστικό στάδιο» Τον τελευταίο καιρό οι κοινές εμφανίσεις τους έχουν πυκνώσει και όπως αναφέρει το δημοσίευμα, αυτό έκανε ακόμα και τους πιο δύσπιστους να μιλήσουν για μια γνωριμία που εξελίσσεται σε σχέση ζωής.

Μάλιστα, ο Καραχάλιος, πριν λίγες μέρες, παρευρέθηκε στην πρεμιέρα της «Οδύσσειας» στο Εθνικό Θέατρο, όπου πρωταγωνιστεί η Ζέτα και μετά το τέλος της παράστασης φωτογραφήθηκε μαζί της. Και δεν ήταν η μοναδική εμφάνιση που πραγματοποίησαν τις τελευταίες μέρες. Οι δυο τους πόζαραν στη φωτογράφηση ομάδων, που συμμετέχουν στον 30ο Κλασσικό Μαραθώνιο Αθήνας.