Βίσση: Ώρες αγωνίας από το σοβαρό ατύχημα στην πίστα

29.10.2012
Ώρες αγωνιάς έζησαν οι συνεργάτες και οι άνθρωποι της Άννας Βίσση τη βραδιά της πρεμιέρας της, μετά το σοβαρό ατύχημα που είχε επί πίστας και τη μετέφεραν εσπευσμένα στο νοσοκομείο.

Ήταν γύρω στις 5 το πρωί και η «απόλυτη» βρισκόταν στην πίστα για το τριτο πρόγραμμά της. Μάλιστα, ερμήνευε το «Everything I am» με το οποίο είχε συμμετάσχει στη Γιουροβίζιον (φορώντας μάλιστα το ίδιο φουστάνι του Γκοτιέ, όπως τότε...) ενώ ήταν στο ψηλότερο σημείο.

Σύμφωνα με τη σκηνοθεσία, όσο διαρκεί το τραγούδι η σκηνή ανοίγει σε διάφορα σημεία, ενώ η τραγουδίστρια κινείται. Ενα τεχνικό λάθος του συνεργάτη της είχε ως αποτέλεσμα να ανοίξει ένα σημείο στην πίστα, που δεν έπρεπε. Η Βίσση τρόμαξε μη μπορώντας να συγκρατήσει την ισορροπία της, με αποτέλεσμα να πέσει πάνω στα ντραμς. Ο ήχος της πτώσης ακούστηκε από τα ηχεία εκκωφαντικός.

Λέγεται ότι τελικά έπεσε από κενό ύψους 3 μέτρων!!! Το πρόγραμμα διακόπηκε και οι συνεργάτες της έσπευσαν αμέσως δίπλα της, ενώ την μετέφεραν στο νοσοκομείο. Οι πρώτες πληροφορίες έλεγαν για σπασμένα πλευρά από την πτώση.

Μάλιστα, όπως είπε η αδελφή της, η Άννα το επόμενο κιόλας βράδυ ήθελε να πάει στο κέντρο να τραγουδήσει. Κάτι που εννοείται ότι είναι απαγορευτικό για την κατάστασή της Εξάλλου, θα πάρει εξιτήριο στα μέσα της εβδομάδας ενώ θα ξεκινήσει τις εμφανίσεις της στις 9 Νοεμβρίου. Τα νέα του ατυχήματος σόκαραν τους φίλους και θαυμαστές της «απόλυτης" που έσπευσαν να της στείλουν τις θερμότερες ευχές τους.