Μακρόπουλος: Το επεισοδιακό διαζύγιο και η... Θεοδωρίδου

29.10.2012
Προς το τέλος του φαίνεται ότι οδηγείται το θρίλερ με το διαζύγιο του Νίκου Μακρόπουλου μετά την εκδίκαση των αγωγών, την Δευτέρα 22 Οκτωβρίου.

Βέβαια η κόντρα συνεχίζεται και περιλαμβάνει αλληλοκατηγορίες. Η Χρύσα Καρτέρη κατηγορεί τον τραγουδιστή για εξωσυζυγική σχέση κι εκείνος για παθολογική ζήλεια.

Το τρίτο πρόσωπο...

Όπως διαβάσαμε στη Real news, η πλευρά του Μακρόπουλου για πρώτη φορά παραδέχτηκε τη σχέση του με την 22χρονη πρώην παίκτρια του X-Factor, Γιούλη Τάσσιου. Εξάλλου, μέχρι πρόσφατα τη διέψευδε κατηγορηματικά. Τώρα, ο αδελφός και manager του τραγουδιστή, Λορέντζο, ήταν αυτός που αποκάλυψε στο δικαστήριο τη σχέση, τονίζοντας όμως ότι αυτή ξεκίνησε ένα χρόνο μετά το χωρισμό, όταν δηλαδή το ζευγάρι ήταν σε διάσταση. Ωστόσο, συγγενικό πρόσωπο της πρώην συζύγου στην κατάθεση του ως μάρτυρας ανέφερε ότι η σχέση είχε ξεκινήσει όσο ήταν ακόμη με τη σύζυγο του".

Μάλιστα, η Καρτέρη στην αγωγή της περιγράφει τον τρόπο με τον οποίο έμαθε για την ύπαρξη του τρίτου προσώπου. "Είχε πάει ο γιος μας να τον επισκεφτεί στη Θεσσαλονίκη. Όταν έφθασε στο σπίτι το παιδί, αντίκρισε μια νεαρή κοπέλα, λίγο μεγαλύτερη από εκείνον, που ο πατέρας του τον ενημέρωσε ότι μένει μαζί του και είναι η σχέση του"

Η παθολογική ζήλεια

Ο Μακρόπουλος στην αγωγή του κάνει λόγο για παθολογική ζήλεια. "Σε καθημερινή βάση αντιμετώπιζα κρίσεις αδικαιολόγητης οργής, αναίτιας ζήλιας, παρά το γεγονός ότι δεν της έδωσα αφορμή για το οτιδήποτε" Μάλιστα αναφέρει ότι η πρώην σύζυγός του τον κατηγορούσε πώς διατηρούσε παράνομο δεσμό με τη Νατάσα Θεοδωρίδου(!), την εποχή που οι δυο τους εμφανίζονταν στο ίδιο νυχτερινό κέντρο.

"Είχαμε πρεμιέρα με τη Νατάσα Θεοδωρίδου και η ενάγουσα, σε έξαλλη κατάσταση, μου πέταξε έξω από το σπίτι μας, στις λάσπες του δρόμου, όλα μου τα ρούχα, ακόμα και εκείνα που προόριζα να χρησιμοποιήσω στο κέντρο όπου θα εμφανιζόμουν. Φαντασιώθηκε ότι ήταν πιθανό να διατηρώ σχέσεις με τη συνάδελφό μου" αναφέρει χαρακτηριστικά. Ωστόσο, η άλλη πλευρά διαψεύδει κατηγορηματικά το περιστατικό.

Πάντως, η έκδοση διαζυγίου είναι θέμα χρόνου. Το επόμενο ραντεβού τους έχει ορισθεί για τον Νοέμβριο, οπότε και θα συζητηθεί η μηνιαία διατροφή ύψους 3.770 ευρώ που ζητάει η Χρύσα Καρτέρη από το Νίκο Μακρόπουλο.