Η Άνιστον θέλει να γίνει μάνα από... ζήλεια

29.10.2012
Η διάσημη ελληνικής καταγωγής ηθοποιός είπε το "Ναι" στην πρόταση γάμου του αγαπημένου της, όμως τώρα φαίνεται πως ένιωσε ότι ήρθε η ώρα να γίνει και… μάνα.


Η Τζένιφερ Άνιστον (Jennifer Aniston) και ο Τζάστιν Θερού (Justin Theroux) παραβρέθηκαν στην λαμπρή –από άποψη καλεσμένων- εκδήλωση "LAMCA Art and Film Gala" στο Λος Άντζελες και μια τυχαία συνάντηση που είχαν εκεί, ενδέχεται να άλλαξε τη ζωή τους.

Ανάμεσα στους διάσημους που έδωσαν στο "παρών" στην εκδήλωση ήταν και η Ντρου Μπάριμορ (Drew Barrymore) –στην πρώτη της εμφάνιση αφού γέννησε- μαζί με τον σύζυγό της, Γουιλ Κόπελμαν (Will Copelman).

Η 37χρονη ηθοποιός έλαμπε από ευτυχία, γεγονός που προφανώς πρόσεξε η Άνιστον μόλις τη συνάντησε και εκείνη θέλησε αμέσως να της δείξει σε τι οφείλει τη χαρά, όπως μεταφέρουν αυτόπτες μάρτυρες.

Σε εκείνο το σημείο πλησίασαν και οι σύντροφοι των διάσημων γυναικών και ο Κόπελμαν, ως κλασσικός χαζομπαμπάς έβγαλε το κινητό του τηλέφωνο για να καμαρώσει για την κορούλα του, Όλιβ (Olive).

Μια ματιά μόνο στο βλέμμα της Τζένιφερ όταν είδε το μωράκι δεν αφήνει καμία αμφιβολία ότι η 42χρονη σταρ είναι έτοιμη να βιώσει και εκείνη την υπέρτατη χαρά της μητρότητας.

Τα συναισθήματά της φαίνεται ξεκάθαρα να συμμερίζεται και ο 40χρονος αρραβωνιαστικός της που βρίσκεται πάντα στο πλευρό της. Με το καλό λοιπόν.

Ζ. Κ.