Πώς κρατιέται σε φόρμα η Μαντόνα;

29.10.2012
Η βασίλισσα της ποπ παραμένει εντυπωσιακά ακμαία εδώ και τρεις δεκαετίες, κάνοντας "συναδέλφους" με τα μισά της χρόνια να ζηλεύουν. Πώς το καταφέρνει;

Στα 54 της χρόνια η Μαντόνα (Madonna) συνεχίζει να εντυπωσιάζει με την άψογη φυσική της κατάσταση και η προσωπική της γυμνάστρια αποφασίζει να εξηγήσει πώς τα καταφέρνει.

"Όλο αυτό είναι καθαρά σκληρή δουλειά, αλλά για αποτελέσματα θέλει να βάζεις και το 110% του εαυτού σου", υποστηρίζει η Νικόλ Γουινχόφερ (Nicole Winhoffer) τονίζοντας ότι το θέμα δεν είναι απλά το τι κάνεις, αλλά το πώς το κάνεις.

"Ο ιδρώτας δείχνει αν κάνεις την άσκηση σωστά", υποστηρίζει η γυμνάστρια μιλώντας στο "Us", υποστηρίζοντας ότι η Μαντόνα τα δίνει όλα για όλα σε κάθε προπόνηση όλα τα χρόνια.

Η γκουρού του φίτνες, συνοδεύει τη Ματζ σε όλες τις περιοδείες της φροντίζοντας για τη φυσική της κατάσταση, όμως, όπως ξεκαθαρίζει η ίδια, την όλη δουλειά την κάνει η σταρ. "Αν δεν ιδρώσεις, ό,τι και να κάνει κάποιος άλλος, δεν γίνεται δουλειά", ξεκαθαρίζει η Γουινχόφερ, συμπληρώνοντας ότι με τη διάσημη πελάτισσά τους εστιάζουν σε "καύση λίπους, ανόρθωση γλουτών και τόνωση χεριών και μηρών".

Στο μεταξύ, άλλες πληροφορίες θέλουν φίλους της διάσημης τραγουδίστριας να προσπαθούν να της τα ξαναφτιάξουν με τον πρώτο της σύζυγο, Σον Πεν (Sean Pen), ο οποίος, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, θαύμασε με πολύ έντονο τρόπο την πρώην σε πρόσφατη συναυλία της όπου παραβρέθηκε.

Ζ. Κ.