Τίμπερλεϊκ: Η Τζέσικα νύφη ήταν ένα όνειρο!

29.10.2012
Δεν μπορούσε να φανταστεί την ευτυχία που θα ένιωθε ως παντρεμένος ο διάσημος τραγουδιστής και ηθοποιός και δεν ντρέπεται να το ομολογήσει.


Ο Τζάστιν Τίμπερλεϊ (Justin Timberlake) και η Τζέσικα Μπίελ (Jessica Biel) παντρεύτηκαν πριν από δέκα μέρες σε μια πολύ ρομαντική τελετή στη νότια Ιταλία.

Οι νιόπαντροι πούλησαν τις φωτογραφίες του γάμου τους στα περιοδικό "People" και "Hello", όπου παραχώρησαν και αντίστοιχες συνεντεύξεις.

Ο 31χρονος σταρ εστίασε ιδιαίτερα στην ευτυχία που ένιωσε όταν είδε τη νύφη του να έρχεται προς το μέρος του.

"Ήταν ό,τι πιο όμορφο είχα δει ποτέ στη ζωή μου", παραδέχτηκε γλυκά ο Τζάστιν τονίζοντας ότι εκείνη τη στιγμή αισθάνθηκε ότι "όλα έμπαιναν ξαφνικά στη θέση τους, και μάλιστα με τον πιο φυσιολογικό τρόπο".

Το δώρο που έκανε ο Τίμπερλεϊκ στην αγαπημένη του ήταν μια ρομαντική μπαλάντα που της έγραψε και της τραγουδούσε εκείνη τη στιγμή, λίγο πριν γίνουν και τυπικά, σύζυγοι.

Το τραγούδι ενθουσίασε τόσο την Τζέσικα όσο και όλους τους καλεσμένους που φαίνεται ότι άρχισαν να ζητωκραυγάζουν μέσα στην εκκλησία.

"Ακόμη και μεγάλοι άνθρωποι είχαν δακρύσει. Ελπίζω να μην ακουγόμουν τόσο άσχημα", αστειεύτηκε ο Τίμπερλεϊκ υπογραμμίζοντας την απόλυτη ευτυχία που ένιωσε βλέποντας –ή μάλλον, ακούγοντας- τους πολύ δικούς τους ανθρώπους που βρέθηκαν εκεί ως καλεσμένοι να συμμετέχουν με τον πιο ενεργό τρόπο στη χαρά τους.

Ο γαμπρός φορούσε σμόκιν με την υπογραφή του Τομ Φορντ ενώ η νύφη έλαμπε μέσα στο ροζ Τζιαμπατίστα Βάλι νυφικό της.

Μιλώντας στο περιοδικό "People" η 30χρονη ηθοποιός αποκάλυψε ότι από εδώ και πέρα θα πάρει και επίσημα το όνομα του συζύγου.

"Το επαγγελματικό μου όνομα θα συνεχίσει να είναι το ίδιο, αλλά στην προσωπική μου ζωή, ναι, το αλλάζω", αποκάλυψε η Μπίελ, προσθέτοντας ότι "λατρεύει να ακούει το καινούριο της όνομα καθώς… είναι απόλυτα ταιριαστό".

"Είναι δύσκολο να βρεις τον ένα και μοναδικό άνθρωπο για σένα στον κόσμο, αλλά μόλις τον βρεις, δεν πρέπει να τον αφήσεις να φύγει", ολοκλήρωσε η Τζέσικα Τίμπερλεϊκ. Και δεν χρειάζεται να πει τίποτα άλλο.

Ζ. Κ.