Πιερίδη: Ζήτησε εισαγγελική παρέμβαση για τον πρώην της

25.10.2012
Έξι χρόνια ήταν μαζί η Μαριάντα Πιερίδη και ο Δημήτρης Καμενίδης κι ετοιμάζονταν να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας, όταν «έσκασε» η είδηση του ξαφνικού χωρισμού τους.

Και μπορεί αυτός να ήταν φιλικός, όπως τουλάχιστον έλεγαν οι ίδιοι. Και μπορεί η αοιδός να δήλωνε ότι εκείνη φταίει περισσότερο για τον χωρισμό, όμως η συνέχεια είναι διαφορετική. Γιατί η Πιερίδη αποφάσισε να καταγγείλει τον πρώην σύντροφό της στις αστυνομικές αρχές, ζητώντας μάλιστα, εισαγγελική παρέμβαση, ώστε να του δοθούν συστάσεις.

Η αοιδός μίλησε στο δελτίο του STAR όπου επιβεβαίωσε το γεγονός, αλλά δε θέλησε να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες για τους λόγους που οδηγήθηκε μέχρι τον Εισαγγελέα.

«Αυτά που ακούστηκαν ισχύουν, αλλά τώρα όλα είναι καλά. Είναι κάτι που δε θέλω να σχολιάσω και δε θέλω επίσης να δώσω τροφή για σχόλια. Δε θέλω να πω τίποτα παραπάνω, τώρα είναι όλα καλά», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Ωστόσο, δημοσίευμα στο περιοδικό Ciao, αναφέρει ότι η Πιερίδη κατέφυγε στο αστυνομικό τμήμα Γλυφάδας μετά από έντονο καυγά που είχε με τον Καμενίδη στο νέο σπίτι της. Εκείνος την επισκέφτηκε, ενώ στο σπίτι βρισκόταν ο νέος της σύντροφος. Τα αίματα άναψαν για τα καλά και το πρώην ζεύγος έφτασε μέχρι το αστυνομικό τμήμα.