Η Ντέμι Μουρ τα ξαναβρήκε με τη μία κόρη

25.10.2012
Ύστερα από μήνες στεναχώριας, φαίνεται ότι ήρθε η στιγμή να γελάσει λίγο το χειλάκι της 49χρονης σταρ που μόλις και μετά βίας λέγεται ότι στέκεται στα πόδια της.


Μετά τη διάλυση του γάμου της με τον Άστον Κούτσερ (Ashton Kutcher), η Ντέμι Μουρ (Demi Moore) όχι μόνο έχασε τη γη κάτω από τα πόδια της, αλλά και τα λογικά της, τη δύναμή της και τελικά και τα παιδιά της.

Οι κόρες της Μουρ, δεν άντεχαν να τη βλέπουν άλλο να "κυλιέται στα πατώματα ανήμπορη να αντιδράσει", και της έβγαλαν… κόκκινη κάρτα.

Τώρα όμως –και ύστερα από μαζεμένες στεναχώριες- ήρθε η ώρα να γυρίσει ο τροχός καθώς, σύμφωνα με πληροφορίες του αμερικανικού περιοδικού "Star" η Ντέμι έλαβε το πολυπόθητο τηλέφωνο!

Η μεγάλη της κόρη, Ράμερ Γουίλις (Rumer Willis), έκανε το βήμα και άπλωσε το χέρι στην ταλαίπωρη μαμά της, η οποία το περίμενε πως και πως.

Πληροφορίες θέλουν πίσω από την κίνηση της 24χρονης νεαρής να κρύβεται ο αγαπημένος της, ηθοποιός Τζέισον Μπλερ (Jason Blair), ο οποίος φαίνεται ότι παρότρυνε εδώ και καιρό την καλή του να τα βρει ξανά με τη μαμά της.

"Ήξερε ότι βαθιά, της Ράμερ της έλειπε η μαμά της και δεν θα ήταν ευχαριστημένη μέχρι τη στιγμή που θα τα ξαναέβρισκαν, οπότε έβαλε το χεράκι του και… όλα πήγαν καλά", συμπληρώνουν οι πηγές, τονίζοντας πως η στιγμή που συναντήθηκαν οι δύο γυναίκες ήταν άκρως συγκινητική.

Όσο για τις δύο μικρότερες αδελφές; Ακόμη τα κορίτσια δεν έχουν ακολουθήσει το παράδειγμα της αδελφής τους, αλλά η μαμά… ελπίζει!

Ζ.Κ.