Φούσκωσε... ύποπτα το μπούστο της Νάταλι Πόρτμαν;

25.10.2012
Σάλο προκάλεσε η πρόσφατη εμφάνιση της βραβευμένης με Όσκαρ ηθοποιού που ενδέχεται να έχει υποκύψει στο… νυστέρι!


Αυτό τον καιρό, η Νάταλι Πόρτμαν (Natalie Portman) γυρίζει τη νέα της ταινία, υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Τέρενς Μαλίκ (Terrence Malick), στο πλευρό του γόη, Μάικλ Φασμπέντερ (Michael Fassbender).

Οι πρώτες φωτογραφίες που διέρρευσαν είναι εντυπωσιακές ως προς τη χημεία των δύο πρωταγωνιστών αλλά και ως προς το μπούστο της 31χρονης πρωταγωνίστριας που έδειχνε ύποπτα… φουσκωμένο.

Με τα μαλλιά της ξανθά –για τις ανάγκες του ρόλου- και φορώντας ένα προκλητικό δανδελένιο μπουστάκι, η Πόρτμαν τόνιζε ιδιαίτερα τα στήθη της που έδειχναν μεγαλύτερα από συνήθως.

Μάλιστα σε τέτοιον βαθμό που οι θαυμαστές της οι οποίοι παρακολουθούσαν τα γυρίσματα να μεταφέρουν τις απορίες τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης προκαλώντας τελικά πανικό.

"Για μισό λεπτό… Η Νάταλι Πόρτμαν έκανε προσθετική στήθους;", ή "Η Νάταλι Πόρτμαν με πλαστική στήθους; Έτσι φαίνεται"… Δύο μόνο από τα πολλά μηνύματα θαυμαστών που σύμφωνα με την εφημερίδα "Star" δεν πείστηκαν ότι το ντεκολτέ της αγαπημένης τους ηθοποιού είναι φυσικό.

Ζ. Κ.