Τομ Κρουζ: τις έφαγε στο πισινό από ντραγκ κουίν!

11.10.2012
Ξέφρενο γλέντι που μάλλον εκτροχιάστηκε βρήκε τον διάσημο σταρ στα… τέσσερα να τις τρώει σε διάσημο σεξ κλαμπ.

Ο Τομ Κρουζ (Tom Cruise) πήγε στο πάρτι που διοργάνωσε η Έμιλι Μπλαντ (Emily Blunt) με τον σύζυγό της Τζον Κρασίνσκι (John Krasinski) για τα 42α γενέθλια του καλού του φίλου, Ματ Ντέιμον (Matt Damon) χωρίς να φανταστεί τι θα του… ξημέρωνε!

Μια ιδέα βέβαια, θα πρέπει να την είχε από το μέρος που επιλέχθηκε και μόνο, αλλά και πάλι, το αποτέλεσμα δεν μπορεί να το ήξερε.

Το ζευγάρι των ηθοποιών προσκάλεσε τους φίλους του Ντέιμον στο κλαμπ "The Box", το οποίο είναι διάσημο για το "μπουρλέσκ" σόου του που περιλαμβάνει προκλητικά γεμάτα σεξουαλικά υπονούμενα σκετς -μεταξύ άλλων- με ηθοποιούς, χορευτές και τραγουδιστές ντυμένους γυναίκες.

Από πολύ νωρίς λοιπόν, φαίνεται ότι τόσο ο εορτάζων όσο και ο 50χρονος Κρουζ έγιναν στόχοι της εκρηκτικής "οικοδέσποινας" που τους έβαλε με τη σειρά στα γόνατα και τους τις έβρεξε…

"Ευτυχώς όλοι κατάλαβαν το αστείο του πράγματος", δήλωσαν με ανακούφιση λίγο αργότερα οι διοργανωτές καθώς προφανώς είχαν και λίγο τον φόβο της αρνητικής αντίδρασης.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες όλοι έδειχναν να διασκεδάζουν ιδιαίτερα ενώ για όσους αναρωτιούνται, ο Τομ Κρουζ έφτασε ασυνόδευτος.

Ζ. Κ.