Ολίβια Γουάιλντ: "Ένιωθα ότι ο κόλπος μου ήταν νεκρός"

11.10.2012
Περισσότερο αποκαλυπτική από όσο θα ήθελε ή θύμα παρερμηνείας η εντυπωσιακή νεαρή ηθοποιός;


Η Ολίβια Γουάιλντ (Olivia Wilde) ανέβηκε στη σκηνή του Joe's Pub στη Νέα Υόρκη τη Δευτέρα το βράδυ παίρνοντας μέρος στην παράσταση "Αιδοίων Μονόλογοι" που διοργάνωνε το περιοδικό "Glamour". Άνοιξε το στόμα της και μετά το… χάος.

Η 28χρονη ηθοποιός παραδέχτηκε μεταξύ άλλων ότι ήταν το σώμα της που της αποκάλυψε ότι ο γάμος της με τον ιταλό πρίγκιπα και σκηνοθέτη Τάο Ράσπολι (Tao Ruspoli) είχε τελειώσει καθώς ήταν πια χωρίς σεξ!

"Ένιωσα ότι ο κόλπος μου ήταν νεκρός. Είχε κλείσει ο διακόπτης. Τα φώτα έσβησαν. Μπορείς να λες ψέματα στους συγγενείς σου στο χριστουγεννιάτικο τραπέζι ότι όλα είναι τέλεια στο σπίτι σου. Αλλά δεν μπορείς να πεις ψέματα στον κόλπο σου", είπε η Ολίβια, συνεπής στο πνεύμα της εκδήλωσης.

Έλα όμως που η αναπαραγωγή της ατάκας της προκάλεσε "θέμα" και η Γουάιλντ αναγκάστηκε να κάνει σχετική δήλωση μέσω Twitter.

"Οι μονόλογοι της εκδήλωσης "These Girls" στο Joe's Pub δεν ήταν προς δημοσίευση ενώ ως προς το νόημά τους γιορτάζουν τον ΕΡΩΤΑ, τα κορίτσια και την ειλικρίνεια", έγραψε η Ολίβια τονίζοντας ότι "ύπουλες ηχογραφήσεις γίνονται παντού πια αλλά η εφαρμοσμένη τέχνη δεν μπορεί να μεταφραστεί με ακρίβεια σε μια ταμπλόιντ λογική".

Κατά τα άλλα, τους τελευταίους εννέα μήνες, η Γουάιλντ βγαίνει με τον γνωστό κωμικό Τζέισον Σουντέικις (Jason Sudeikis) με τον οποίον η εντυπωσιακή σταρ κόμπασε ότι "κάνουν σεξ σαν Κενιάτες μαραθωνοδρόμοι". Εύγε…

Ζ. Κ.