Μαλλί με μαλλί πιάστηκαν μαμά και κόρη Λόχαν

11.10.2012
Οι σχέσεις όλων των μελών της οικογένειας Λόχαν ήταν ανέκαθεν ασταθείς –τουλάχιστον. Ιδού ακόμη μια, πολύ τραβηγμένη απόδειξη.


Όπως μεταδίδει σήμερα το πρακτορείο TMZ, η Λίντσεϊ (Lindsay) και η Ντίνα Λόχαν (Dina Lohan) μπλέχτηκαν σε έναν άγριο γατοκαβγά όπου μάλιστα κλήθηκε και η αστυνομία αφού η νεαρά φοβήθηκε ότι η μαμά της την είχε… απαγάγει.

Οι δύο γυναίκες επέστρεφαν από ένα κλαμπ όπου διασκέδαζαν νωρίτερα, όταν άρχισαν να μαλώνουν άσχημα μέσα στο αυτοκίνητο όπου εκτός από εκείνες επέβαινε και ο οδηγός. Λέγεται μάλιστα ότι κατόπιν οδηγίας της μαμάς, ήταν εκείνος που κρατούσε την κόρη μέσα –παρά τη θέλησή της!

Φαίνεται ότι ο λόγος του τσακωμού ήταν $40.000 που είχε δανείσει η 26χρονη ηθοποιός στη μητέρα της για να σώσει το σπίτι της και τώρα πια τα ήθελε πίσω.

Εκείνη έγινε έξαλλη και έβρισε με πολύ άσχημο τρόπο την κόρη της, ενώ οι δύο γυναίκες πιάστηκαν μέχρι και στα χέρια αφήνοντας μάλιστα σημάδια στο σώμα της Λίντσεϊ –όπως αργότερα αποκάλυψε η ίδια στο τηλεφώνημα που έκανε στον πατέρα της ζητώντας του να καλέσει την αστυνομία.

Όπως αποκάλυψε ο ίδιος ο Μάικλ, η Λίντσεϊ του τηλεφώνησε έξαλλη λέγοντάς του πως "η Ντίνα είναι φουλ στην κοκαΐνη και δεν ξέρει τι κάνει". Του είπε ακόμη ότι "την έβριζε άσχημα και ήταν εκτός εαυτού", ζητώντας τη βοήθειά του.

Οι αστυνομικοί έφτασαν στο σημείο του περιστατικού, το οποίο όμως έληξε αναίμακτα ενώ λίγες ώρες αργότερα, οι δύο γυναίκες έδωσαν ένα "σόου" χαλαρότητας τύπου "δεν τρέχει τίποτα" όταν βγαίνοντας από το ξενοδοχείο όπου διαμένει η Λίντσεϊ έκαναν μια στάση για να αγκαλιαστούν. Ίσα ίσα για να προλάβουν οι παπαράτσι το κλικ.

Κατά τα άλλα, η Λίντσεϊ είχε πρόσφατα υπερασπιστεί τη μαμά της δημόσια θεωρώντας ότι είχε "διασυρθεί βάναυσα" μέσα από τηλεοπτική εκπομπή "που δεν την είχε σεβαστεί καθόλου". Άβυσσος…

Ζ. Κ.