Ο Πάτινσον απαντά στο κέρατο με... κέρατο!

11.10.2012
Τελικά τα σύννεφα στον… "παράδεισο της επανασύνδεσης" του διάσημου ζευγαριού μαζεύονται πιο μαύρα με τον "κερατά" της υπόθεσης να πληρώνει την άπιστη με το ίδιο νόμισμα!


Και ενώ οι φήμες θέλουν την Κρίστεν Στιούαρτ (Kristen Stewart) ανικανοποίητη από την ερωτική της ζωή με τον Ρόμπερτ Πάτινσον (Robert Pattinson) εκείνος φαίνεται ότι βρήκε ενδιαφέρον σε άλλη αγκαλιά.

Ο φωτογραφικός φακός τσάκωσε τον 26χρονο σταρ να διασκεδάζει σε κλαμπ της Νέας Υόρκης παρέα με μια αγνώστων στοιχείων νεαρή ξανθιά κοπέλα.

Αυτό το στοιχείο από μόνο του δεν είναι "ενοχοποιητικό", όμως αυτόπτες μάρτυρες μεταφέρουν ότι οι δυο τους πέρασαν όλο το βράδυ δίπλα δίπλα μιλώντας ο ένας στο αυτί του άλλου και "χαζογελώντας" με νόημα.

"Ο Ρομπ είχε το χέρι του πάνω από τους ώμους της και φλέρταραν εμφανώς όλο το βράδυ", μεταφέρουν οι αυτόπτες, προσθέτοντας ότι "οι δυο τους έμοιαζαν να διασκεδάζουν πολύ και να απολαμβάνουν ο ένας την παρέα του άλλου".

Κατά τα άλλα, ο Πάτινσον δεν έχει μιλήσει δημοσίως για τον "διασυρμό" που υπέστη από τη απιστία της 22χρονης συντρόφου του και ενώ οι φήμες τους θέλουν ξανά μαζί να το "παλεύουν", αυτή είναι η πρώτη φορά που εκείνος δίνει τέτοιου είδους… δικαίωμα.

Φαίνεται ότι οι διαβεβαιώσεις της Κρίστεν ότι "τελικά δεν είχε κάνει σεξ με τον σκηνοθέτη Ρούπερτ Σάντερς" δεν τον πείθουν τον Ρομπ.

Ζ. Κ.