Τόρι Σπέλινγκ: Πώς γλίτωσα τον θάνατο

11.10.2012
Η διάσημη πολύτεκνη μανούλα του Χόλιγουντ παρουσιάζει τον νεογέννητο γιο της και μιλά για την περιπέτεια στην υγεία της που παραλίγο να κοστίσει την ίδια της τη ζωή.


Η Τόρι Σπέλινγκ (Tori Spelling) γέννησε το τέταρτο παιδί της στις 30 Αυγούστου, 10 μόλις μήνες μετά τη γέννηση του τρίτου. Λίγες μόνο μέρες αργότερα, μπήκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο για να αντιμετωπίσει "επιπλοκές της καισαρικής" που παρουσιάστηκαν, χωρίς όμως να δοθεί κάποια άλλη λεπτομέρεια στη δημοσιότητα.

Τώρα έχοντας προφανώς διαφύγει τον κίνδυνο –που όπως φαίνεται υπήρξε πολύ μεγάλος- η 39χρονη σταρ αποκαλύπτει τα πάντα και παραδέχεται ότι "κόντεψε να πεθάνει, ενώ λίγο έφτασε να τερματίσει την εγκυμοσύνη προκειμένου να σώσει τη ζωή της".

Μιλώντας στο περιοδικό "People", στο εξώφυλλο του οποίου ποζάρει αγκαλιά με τον μόλις 40 ημερών Φιν (Finn), η Τόρι αποκαλύπτει ότι στις 20 εβδομάδες της εγκυμοσύνης της –πολύ νωρίς δηλαδή- διαγνώστηκε με πρόδρομο πλακούντα, μια κατάσταση όπου ο πλακούντας καλύπτει τμήμα ή όλο τον τράχηλο προκαλώντας εσωτερική αιμορραγία.

Η Σπέλινγκ θυμάται τη στιγμή που ένιωσε τον κίνδυνο όταν ξύπνησε στις 6 το πρωί με "αίμα να τρέχει ποτάμι ανάμεσα στα πόδια της". Έστειλε την κόρη της, Στέλα (Stella) –που προφανώς κοιμόταν δίπλα της- να φωνάξει τον μπαμπά και πήγε αμέσως στο νοσοκομείο.

Σε εκείνη τη φάση, η Τόρι έμεινε μέσα για περίπου 10 εβδομάδες λαμβάνοντας την κατάλληλη θεραπεία ενώ οι γιατροί συμβούλεψαν να μειώσει στο ελάχιστο τις κινήσεις και την όποια δραστηριότητα μέχρι να γεννήσει. Ξάπλα, με λίγα λόγια.

Και παρόλο που όπως ομολόγησε η ηθοποιός της έγινε πρόταση μέχρι και να τερματίσει την εγκυμοσύνη "για να σωθεί η ίδια", εκείνη αρνήθηκε και ευτυχώς γιατί "αλλιώς δεν θα κρατούσε αυτό το θαύμα στην αγκαλιά της".

"Όταν τον έβαλαν στην αγκαλιά μου δεν μπορούσα να συνειδητοποιήσω ότι τα είχαμε καταφέρει. Έχουμε έναν τελείως τρελό δεσμό μεταξύ μας. Πήγαμε στην κόλαση και γυρίσαμε", ομολογεί με συγκίνηση η Τόρι, της οποίας η ταλαιπωρία δεν σταμάτησε εκεί καθώς η πρόσφατη νοσηλεία της είχε να κάνει με την καισαρική τομή της που… έσκασε.

Και αυτό όμως πήγε καλά –ευτυχώς- οπότε με τον κίνδυνο πια μακριά, η Σπέλινγκ ομολογεί ποιο ήταν το μοναδικό πράγμα που σκεφτόταν τις στιγμές που δεν ήξερε αν τελικά ζήσει ή πεθάνει.

"Το μόνο που σκεφτόμουν είναι ότι δεν μπορώ να αφήσω πίσω τρία παιδιά", παραδέχεται η Τόρι η οποία ακόμη και τώρα δεν μπορεί να συγχωρήσει τον εαυτό της που έχασε τη σχολική γιορτή του 5χρονου Λίαμ και τα 4α γενέθλια της Στέλα.

Τέλος καλό όλα καλά όμως για την πολυμελή οικογένεια της Τόρι Σπέλινγκ, η οποίο όμως φρόντισε να ξεκαθαρίσει στον σύζυγο Ντιν ΜακΝτέρμοτ (Dean McDermott) ότι "το μαγαζάκι έκλεισε". Τέσσερα παιδιά είναι αρκετά.

Ζ. Κ.