Ο Ρίτσαρντ Γκιρ φλερτάρει και γίνεται ρόμπα δημοσίως!

10.10.2012
Μέγα ατόπημα για έναν από τους πιο γοητευτικούς άντρες του Χόλιγουντ. Και φυσικά ο λόγος… μια γυναίκα!


Σε πολύ άσχημη θέση λέγεται ότι βρέθηκε ο Ρίτσαρντ Γκιρ (Richard Gere) πρόσφατα όταν φαίνεται ότι "πρόσβαλε τον σύζυγο όμορφης κυρίας την οποία θαύμασε με αδιάκριτη επιμονή και εκείνος του απάντησε αναλόγως".

Σύμφωνα με τη "New York Post", το περιστατικό συνέβη στο εστιατόριο "Nick and Toni's" στο Ιστ Χάμπτον του Λονγκ Άιλαντ στη Νέα Υόρκη όπου προφανώς ο 63χρονος σταρ είχε πάει για δείπνο μαζί με τους ατζέντηδές του έχοντας μόλις βραβευθεί για τη συνολική προσφορά του στο πλαίσιο του διεθνούς κινηματογραφικού φεστιβάλ των Χάμπτονς.

Αυτόπτες μάρτυρες μεταφέρουν ότι μια αγνώστων στοιχείων "εντυπωσιακή ξανθιά" τράβηξε την προσοχή του Γκιρ σε τέτοιο βαθμό που "καρφώθηκε" επάνω της όλη τη βραδιά σε τέτοιο βαθμό που ο σύζυγό της πολύ σύντομα άρχισε να βγάζει καπνούς.

Στο τσακ, λέγεται ότι γλίτωσε το ξύλο ο Ρίτσαρντ ο οποίος λέγεται ότι βγαίνοντας από το εστιατόριο σταμάτησε στο τραπέζι τους και αδιαφορώντας για τους υπόλοιπους, έσκυψε στο αυτί της γυναίκας προσπαθώντας να της μιλήσει.

Εκείνη ήρθε σε πολύ δύσκολη θέση και ο σύζυγος αναγκάστηκε να "βγάλει τα κάστανα από τη φωτιά" διώχνοντας τον σταρ με βρισιές, που όμως φαίνεται ότι εκείνος ούτε που άκουσε καθώς συνέχισε να μιλά στη γυναίκα για λίγο ακόμη μέχρι να γυρίσει πλάτη και να φύγει.

Ο εκπρόσωπος του Γκιρ, ο οποίος παρεμπιπτόντως είναι παντρεμένος με την Κάρεϊ Λόουελ (Carey Lowell) από το 2002 ενώ υπήρξε παντρεμένος και με τη Σίντι Κρόφορντ (Cindy Crawford), έσπευσε να διαψεύσει το συμβάν τονίζοντας ότι "παρερμηνεύτηκε".

"Η αλήθεια είναι ότι ο Ρίτσαρντ Γκρι δειπνούσε με τους ατζέντηδές του και τις γυναίκες τους. Φεύγοντας από το εστιατόριο σταμάτησε να χαιρετήσει τους ανθρώπους σε εκείνο το τραπέζι και αστειεύτηκε με εκείνους σύντομα πριν αποχωρήσει". Έστω…

Στα βίντεο που ακολουθούν θυμηθείτε τον Ρίτσαρντ Γκιρ σε δύο από τις πιο επιτυχημένες ταινίες του, το "Pretty Woman" (1990) και το "Αmerican Gigolo" (1980).

Z. K.