Πάτινσον & Στιούαρτ έχουν προβλήματα στο σεξ

10.10.2012
Σκούρα τα πράγματα στο… κρεβάτι του διάσημου ζεύγους που δεν φαίνεται να τα βρίσκει ρόδινα κατά την επανασύνδεση μετά το κέρατο!


Ο Ρόμπερτ Πάτινσον (Robert Pattinson) και η Κρίστεν Στιόυαρτ (Kristen Stewart) χώρισαν το καλοκαίρι μετά το σκάνδαλο που ξέσπασε όταν εκείνη παραδέχτηκε δημοσίως ότι τον απάτησε με τον –παντρεμένο παρακαλώ- σκηνοθέτη Ρούπερτ Σάντερς (Rupert Sanders).

Βέβαια, αρκετά αργότερα, η 23χρονη ηθοποιός ξεκαθάρισε (!) μια μικρή λεπτομέρεια που μάλλον είχε ξεχάσει (!) και διαβεβαίωσε τον Ρομπ ότι "τελικά δεν είχε κάνει σεξ με τον σκηνοθέτη" και μέχρι που έπεσε στα πόδια ζητώντας συγχώρεση.

Εκείνος με τα πολλά επείσθη και δέχτηκε πίσω την άπιστη με τους φίλους του να μεταφέρουν ότι η όλη επανασύνδεση βασίζεται στην αποδοχή του "όλοι κάνουν λάθη".

Έλα όμως που τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά.

Σύμφωνα με πληροφορίες του περιοδικού "OK!", "η Κρίστεν δεν νιώθει ικανοποιημένη σεξουαλικά από τον Ρόμπερτ", ο οποίος δείχνει να μην μπορεί να ξεπεράσει τα "ζητήματα οικειότητας".

Γιατί ό,τι και να λέει η Στιούαρτ, κέρατο υπήρξε… Ακόμη και αν δεν ήταν ολοκληρωμένο. (Λέμε… αν!)

Το φυσάει και δεν κρυώνει η Κρίστεν, λένε. Τόσο που θέλει να πάει τον Πάτινσον μέχρι και σε ειδικό για να ξαναβρούν χαρά στο κρεβάτι τους.

Μόνο γρήγορα βρε παιδιά, γιατί είναι και η πρεμιέρα της τελευταίας ταινίας "Twilight" που πλησιάζει και η κατάσταση πρέπει να έχει διαλευκανθεί μέχρι τότε…

Ζωή Κίττα