Όχι, ο Ρώσος της Αλεξανδράκη δεν ήταν λιγούρης!

01.10.2012
Η περασμένη εβδομάδα ήτο... «εβδομάδα Δήμητρα Αλεξανδράκη και Ρώσος μεγιστάνας και κουβαρντάς».

Η ιστορία του σέξι μοντέλου, που αναστάτωσε ολόκληρη την Μύκονο και σήκωσε την... τσέπη Ρώσου θαυμαστή κάνοντας αγορές των 37.500 ευρώ, προκάλεσε χαμό και πολλά μα πολλά σχόλια. Η Αλεξανδράκη, οι αγορές, το μπραζίλιαν μαγιό και το... πούρο έγινε το αγαπημένο μας θέμα και να είναι καλά το girl είχαμε θέμα να ασχοληθούμε.

Κι έρχεται, που λες τώρα, το πρώην υποψήφιο Next top model και βάζει τα πράγματα στη θέση τους, εξηγώντας πώς είχε στην πραγματικότητα η ιστορία. Προσπάθησε, δε, να αποκαταστήσει και τη φήμη του 40χρονου μεγιστάνα, δηλώνοντας κατηγορηματικά στο «Πρώτο Θέμα» ότι «Δεν ήταν ο άνθρωπος κανένας λιγούρης. Ήθελε να μου κάνει δώρο»

Διάβασε την ιστορία όπως την περιέγραψε και στο τέλος απάντα στο ερώτημα: ο Ρώσος τελικά ήταν... λιγούρης ή κομμάτι αφελής; Και στην τελική, ο Πέτρος ο πελεκάνος γιατί δεν πήρε χαμπάρι ότι Ρώσος μοιράζει δώρα, να πήγαινε και το πουλί να πάρει το κάτι τις του; Γιατί, όπως τα εξιστορεί παρακάτω η Αλεξανδράκη, μόνο ο... πελεκάνος της Μυκόνου δεν εκμεταλλεύτηκε τον θαυμασμό του Ρώσου για τα κάλλη της Δήμητρας.

Έχουμε και λέμε λοιπόν: «Είχα πάει στη Μύκονο για μια φωτογράφηση αλλά και για να ξεκουραστώ. Εκεί που ήμουν ξαπλωμένη στην παραλία της Ψαρούς, έρχονταν κοπέλες από την μπουτίκ και μου έφερναν σακούλες με πράγματα. Παπούτσια, ρούχα, κοσμήματα, λέγοντας μου –Αυτά είναι για σας!» αποκαλύπτει στην αρχή, ενώ όπως λέει τα επέστρεψε πίσω.



Λίγο αργότερα, όμως, την κάλεσαν στην μπουτίκ. Και προφανώς, δύο φορές «φτύσιμο» είναι μεγάλη αγένεια. Άσε, που με τέτοια συμπεριφορά, διώχνεις τον.... τουρισμό. Οπότε πήγε στην μπουτίκ, όπου εκεί την περίμενε ο Ρώσος μεγιστάνας και η αδελφή του, ο οποίος φιλώντας της το χέρι της είπε: «Είναι μεγάλη μου τιμή που σας γνωρίζω. Θα ήθελα να μου επιτρέψετε να σας κάνω ένα δώρο. Έχω διαλέξει κάποια πράγματα για σας, αλλά μπορείτε να πάρετε κι ό, τι άλλο θέλετε. Θα είναι μεγάλη μου τιμή να δεχτείτε το δώρο μου».

Τέτοιον γαλαντόμο, πλούσιο και τζέντλεμαν ούτε σε ταινία δεν βρίσκεις. Αλλά η έκπληκτη Αλεξανδράκη τον βρήκε στην Ψαρού και μόλις τον άκουσε, σωριάστηκε σε μια καρέκλα, μην πιστεύοντας στα αυτιά της και τα μάτια της. Κι ενώ προσπαθούσε να συνεννοηθεί με τον Ρώσο, μπήκαν στην μπουτίκ δυο κοπέλες, από το πουθενά και είπαν: «Είμαστε οι αδελφές της Δήμητρας. Θα διαλέξουμε εμείς κάποια πράγματα», ενώ απέτρεψαν την Αλεξανδράκη να μιλήσει, λέγοντας: «Μην ανακατεύεσαι, ξέρουμε τι κάνουμε.»

Οι «αδελφές» όπως εξηγεί το μοντέλο, κατέβασαν όλο το μαγαζί, φτάνοντας το λογαριασμό στις 37.500 ευρώ! Κατάλαβες τι έγινε δηλαδή; Κατηγόρησαν όλοι ότι τα χιλιάδες ευρώπουλα σε δώρα ήταν για την Αλεξανδράκη, ενώ στην πραγματικότητα τα πήραν οι άλλες. Ούτε σε μαύρες κωμωδίες τέτοια σκηνικά και είναι να απορείς με τον Ρώσο μεγιστάνα, που πρωταγωνίστησε σε τέτοιο σκηνικό Μάλιστα, η Δήμητρα ξεκαθαρίζει ότι ο Ρώσος ήταν πολύ ευγενικός και δεν της ζήτησε τίποτε.

Μωρέ.... «Στην Μόσχα αδελφές μου. Στην Μόσχα»....