Ο Σλάι, ο Άρνι και τα... κέρατα! Ποιος τα φόρεσε σε ποιον;

01.10.2012
Μετά τη διάλυση του γάμου του, ο 65χρονος πρώην κυβερνήτης της Καλιφόρνια φαίνεται ότι… έπεσε στη μαρμίτα με τον ορό της αλήθειας γιατί αυτή η εξομολογητική διάθεση του "πες τα όλα" δεν εξηγείται αλλιώς.


Στα απομνημονεύματά του, που κυκλοφόρησαν πρόσφατα, ο Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ (Arnold Schwarzenegger) παραδέχεται –μεταξύ άλλων- και μια σύντομη σχέση που είχε με την Μπριγκίτε Νίλσεν (Brigitte Nielsen) το 1985, την εποχή που γύριζαν μαζί την ταινία "Κόκκινη Σόνια" (δείτε το τρέιλερ στο βίντεο που ακολουθεί).

Το γεγονός αυτό καθαυτό δεν είναι και τρομερό, όμως αν λάβει κανείς υπόψη του ότι η 49χρονη –σήμερα- Δανή ηθοποιός ήταν τότε παντρεμένη με τον Συλβέστερ Σταλόνε (Sylvester Stallone), ο οποίος τυγχάνει και φιλαράκι του Άρνι, ο οποίος ήταν ένα βήμα πριν από τον γάμο με τη Μαρία Σράιβερ (Maria Shriver) με την οποία ήδη συζούσε επί χρόνια.

Η παράνομη σχέση δημοσιοποιήθηκε πρώτη φορά από την ίδια τη Νίλσεν στη δική της αυτοβιογραφία που κυκλοφόρησε πριν από μερικά χρόνια με τίτλο "Ζούμε μόνο μια ζωή". Μόνο που εκεί, η Μπριγκίτε βεβαίωνε πως δεν είχε ιδέα ότι ο Άρνι ήταν "ρεζερβέ".

Μέσα από το δικό του βιβλίο, ο Σβαρτσενέγκερ στην ουσία επιβεβαιώνει το… κέρατο που είχαν ρίξει και οι δύο τότε στους συντρόφους τους.

Το βιβλίο του Άρνι, που κυκλοφορεί με τίτλο "Ολική Επαναφορά: Η απίστευτα αληθινή ιστορία της ζωής μου" (Total Recall: My Unbelievably True Life Story), έχει προκαλέσει μεγάλη αίσθηση τόσο για τα γραφόμενά του, όσο και για τις πληροφορίες που θέλουν τον ηθοποιό να μην έχει ενημερώσει σχετικά τη πρώην σύζυγό του.

Συγκεκριμένα, ο Σβαρτς λέγεται ότι δεν έστειλε ούτε καν αντίγραφο του βιβλίου στη Σράιβερ καθώς δεν ήθελε να της δώσει αφορμή ώστε να διεκδικήσει "ούτε σεντ" από τα έσοδα, που προφανώς κρατά όλα για πάρτη του.

Ο Σβαρτσενέγκερ και η Σράιβερ υπήρξαν ζευγάρι επί 34 χρόνια -25 εκ των οποίων παντρεμένοι- και έχουν τέσσερα παιδιά μαζί, την 22χρονη Κάθριν, την 21χρονή Κριστίνα, τον 19χρονο Πάτρικ και τον 15χρονο Κρίστοφερ.

Ο γάμος διαλύθηκε πριν από έναν χρόνο ύστερα από σκάνδαλο που ξέσπασε όταν έγινε γνωστή η ύπαρξη του νόθου παιδιού του Άρνι, καρπό της παράνομης σχέσης του με την οικονόμο της οικογένειας, Μίλντρεντ Μπαένα (Mildred Baena).

Ζ. Κ.