Κοτοβός: Εξηγεί γιατί αναβλήθηκε ο γάμος της

01.10.2012
Κανονικά σήμερα (1/10) έπρεπε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου να έπαιζε στη ραδιοφωνική του εκπομπή καψουρό-τράγουδα τύπου:

«Το προσκλητήριο που μου πεσε από τα χέρια», «Αυτά τα στέφανα» και άλλα. Η Δήμητρα Ματσούκα να βάζει Άντζελα Δημητρίου το «Ποια θυσία» και η Νικόλ Κοτοβός με τον Αχιλλέα Βιγκόπουλο να ανοίγουν τα δώρα γάμου. Αλλά τίποτε από τα παραπάνω δε συμβαίνει, διότι απλά δεν είχαμε γάμο.

Το νεόκοπο ζεύγος Κοτοβός – Βιγκόπουλος δεν παντρεύτηκαν στις 29 Σεπτεμβρίου, όπως αρχικά είχαν κανονίσει, ο Γρηγόρης δηλώνει ότι θα παντρευτεί μόνο αν γίνει πατέρας, ενώ η ερωτευμένη Ματσούκα δηλώνει μικρή για γάμο. Κι έτσι, πρώην και νυν είναι μία... ωραία ατμόσφαιρα.

Ωστόσο, η πρώην αγαπημένη του Αρναούτογλου μιλάει στη Real news κι εξηγεί γιατί αναβλήθηκε ο προγραμματισμένος γάμος της με τον επιχειρηματία, ενώ σε περίπτωση που ανησυχείς για το μέλλον της σχέσης τους, η ελληνοαμερικανίδα σε καθησυχάζει.

"Είμαστε πολύ ευτυχισμένοι! Σας μιλάω μέσα από την καρδιά μου και σας λέω ότι είμαστε καλά" δηλώνει κατηγορηματικά και... ανακουφιστήκαμε. Τώρα γιατί δεν παντρεύτηκαν και με emails ενημέρωσαν τους καλεσμένους ότι δεν έχει γάμο στις 29 Σεπτεμβρίου;

"Ήταν πολύ δύσκολη ημερομηνία. Εγώ έχω πολλούς καλεσμένους από το εξωτερικό και ήταν πολύ δύσκολο να έρθουν…» εξηγεί, ενώ παραδέχεται ότι ακόμη δεν ξέρουν πότε θα γίνει ο περιβόητος γάμος. Αλλά όταν γίνει, θα είναι σε "κλειστό" οικογενειακό κύκλο.

Πάντως και τούτο το ζευγάρι μοιράζεται την ίδια στέγη.