Η Κρίστεν δεν έκανε σεξ με τον σκηνοθέτη

28.09.2012
Μας τα μπερδεύει λίγο η 23χρονη ηθοποιός που φαίνεται ότι πάει να συμμαζέψει τα ασυμμάζευτα.


Δεν πέρασε πολύς καιρός από τη στιγμή που έσκασε μέγα σκάνδαλο στο Χόλιγουντ όταν αποκαλύφθηκε το "κέρατο" που έριξε η Κρίστεν Στιούαρτ (Kristen Stewart) στον Ρόμπερτ Πάτινσον (Robert Pattinson) με τον σκηνοθέτη Ρούπερτ Σάντερς (Rupert Sanders) –ο οποίος τυγχάνει και παντρεμένος.

Η Στιούαρτ έσπευσε σε χρόνο μηδέν να παραδεχτεί δημοσίως το "κακό" και να ζητήσει συγνώμη από τον πρώην αγαπημένο της ο οποίος όμως δεν τη δέχτηκε –αρχικά- έφυγε από το σπίτι και δεν ήθελε ούτε καν να τη δει.

Στη συνέχεια οι πληροφορίες ήθελαν την Κρίστεν να επιμένει να "εξηγήσει" στον Ρομπ τι ακριβώς συνέβη παρακαλώντας για μια ακόμη ευκαιρία.

Και ενώ οι φήμες τους θέλουν ήδη ξανά μονιασμένους να μοιράζονται ακόμη και την ίδια στέγη, μαθεύτηκε τι ήταν ακριβώς αυτό που η Στιούαρτ προσπαθούσε να εξηγήσει στον Πάτινσον.

Τελικά, στην υπόθεση απιστίας για την οποία γράφτηκαν τόσα και τόσα τους τελευταίους μήνες, δεν υπήρξε σεξ! Ναι, ναι, καλά διαβάσατε.

"Η Κρίστεν και ο Ρούπερτ ομολόγησαν στους αγαπημένους τους συντρόφους ότι σεξ δεν συνέβη", μεταφέρουν πηγές του RadarOnline συμπληρώνοντας ότι η Κρίστεν συγκεκριμένα ξεκαθάρισε ότι είναι ένοχη για "μερικά μπαλαμουτάκια με τον Ρούπερτ, όμως δεν κοιμήθηκε ποτέ μαζί του". Και τι, δηλαδή; Της είχε διαφύγει αυτή η... πληροφορία και την ανακάλεσε μόλις τώρα η Κρίστεν; Και δημόσια συγνώμη γιατί ζήτησε; Για τα χαδάκια και τα φιλάκια; Αν υπήρξαν και αυτά στην πραγματικότητα δηλαδή...

Πάντως, για να υποστηρίξει τα λεγόμενά της, η Στιούαρτ λέγεται ότι έδωσε στον Πάτινσον απόλυτη πρόσβαση στο ηλεκτρονικό της ταχυδρομείο, στα κινητά τους και γενικά "ξεγυμνώθηκε" στην προσπάθειά της να τον πείσει. Και φαίνεται ότι τα κατάφερε παρά τις αρχικές αντιστάσεις εκείνου.

Τι να πει κανείς; Αν ο Ρόμπερτ είναι εντάξει με όλα αυτά, εμάς μας... περισσεύουν!

Ζ. Κ.