Σοκ για Παπαρίζου: Διαρρήκτες μπήκαν σπίτι της

28.09.2012
Ώρες αγωνίας έζησε η Έλενα Παπαρίζου, όταν επέστρεψε στο σπίτι της στο Λαγονήσι και διαπίστωσε ότι διαρρήκτες είχαν μπει σε αυτό, ενώ παραλίγο να έρθει αντιμέτωπη μαζί τους!

Την ώρα που η Έλενα έμπαινε στο σπίτι, οι διαρρήκτες έβγαιναν. Όπως διαβάζουμε στην Espresso, η τραγουδίστρια άκουσε τα λάστιχα ενός αυτοκινήτου που έφευγε με μεγάλη βιασύνη και φασαρία, χωρίς να καταλάβει αμέσως πως επρόκειτο για τους ληστές που είχαν μπει στο σπίτι της. Προχώρησε προς την είσοδο και είδε την πόρτα ανοιχτή. Τρομοκρατήθηκε και παρόλο που δεν ήξερε, αν είναι ακόμη μέσα στο σπίτι οι διαρρήκτες, μπήκε μέσα.

Το σοκ που ακολούθησε ήταν μεγάλο. Το σπίτι ήταν άνω κάτω με τους διαρρήκτες να έχουν χρήματα, κοσμήματα και πολύτιμα έγγραφα που είχε φυλαγμένα στο συρτάρι της. Αμέσως, κάλεσε την αστυνομία και έπειτα από έρευνα διαπιστώθηκε ότι είχαν πάρει συνολικά 4.000 ευρώ, πολύτιμα κοσμήματα καθώς και το διαβατήριο της.

Η Έλενα μένει στην τριώροφη μεζονέτα τους τελευταίους μήνες και λίγοι ήταν αυτοί που το γνώριζαν. Εξάλλου, το σπίτι είναι ακόμη υπό κατασκευή στους εξωτερικούς χώρους, ενώ δεν έχουν μπει ακόμη οι κάμερες ασφαλείας.