Η Σούρι μαθαίνει κινέζικα

28.09.2012
Πολύγλωσση πρόκειται να γίνει η 6χρονη κόρη του Τομ Κρουζ (Tom Cruise) και της Κέιτι Χολμς (Katie Holmes) και αρχίζει από τα… δύσκολα.


Η Σούρι Κρουζ (Suri Cruise) είναι "πρωτάκι" φέτος και οι διάσημοι γονείς της την έγραψαν σε ένα πολύ ιδιαίτερο ιδωτικό εκπαιδευτικό ίδρυμα που χαρακτηρίζεται ως "παγκόσμιο σχολείο", το "Avenues" στο Μανχάταν.

Με δίδακτρα $40.000 τον χρόνο, εννοείται πως θα προσφέρει το κάτι παραπάνω στους γονείς που το επιλέγουν για τα βλαστάρια τους.

Ανάμεσα σε αυτά τα έξτρα λοιπόν είναι και η επιλογή επιπλέον ξένων γλωσσών από τις οποίες ο Κρουζ και η Χολμς επέλεξαν για τη Σούρι τα κινέζικα.

"Η Σούρι θα μάθει κινέζικα και συγκεκριμένα τη διάλεκτο Μάνταριν", μεταφέρουν πηγές του RadarOnline.com τονίζοντας τη σημασία που παίζει η εκμάθηση των ξένων γλωσσών στο εν λόγω σχολείο που για καλύτερα αποτελέσματα ενσωματώνει ταξίδια στο εξωτερικό καθόλη τη διάρκεια των σπουδών.

Έτσι, η Σούρι ας ετοιμάζεται για Πεκίνο, Σανγκάη και Χονγκ Κονγκ…

Στο μεταξύ, οι κακές γλώσσες θέλουν τον 50χρονο Κρουζ να έχει μια σχέση από τηλεφώνου με την κόρη του καθώς οι επαγγελματικές υποχρεώσεις τον κρατούν μακριά της εδώ και πολύ καιρό και όχι επειδή την εγκατέλειψε, όπως οι κακές γλώσσες βιάστηκαν να τον κατηγορήσουν.

Την ίδια στιγμή, φήμες θέλουν τον διάσημο σταρ έτοιμο να εγκαταλείψει τη Σαϊεντολογία θεωρώντας την υπεύθυνη για τα πρόσφατα δεινά της ζωής του. Αν όντως ισχύει κάτι τέτοιο βέβαια, δεν μπορεί… θα μαθευτεί και επίσημα.
Ζ. Κ.