Σέξι και όποιος αντέξει η Πάμελα Άντερσον

25.09.2012
Φρέσκια "τροφή" για τα μάτια έδωσε η ηθοποιός που έγινε διάσημη φορώντας το καυτό κόκκινο μαγιό της ναυαγοσώστριας του τηλεοπτικού "Baywatch".


Η Πάμελα Άντερσον (Pamela Anderson) πέταξε τα ρούχα της κρατώντας μόνο ένα σέξι εσώρουχο σέξι και τις ζαρτιέρες της και πόζαρε αισθαντικά για μια ασπρόμαυρη φωτογραφία που ανέβασε στο Twitter της προς τέρψη των χιλιάδων φίλων της.

"Δεν αισθάνομαι έτοιμη. Νιώθω ότι υπάρχει ακόμη πολλή δουλειά να γίνει... τόσα να μάθω. Είναι η αρχή κάτι σπουδαίου. Το λατρεύω", έγραψε η 45χρονη καλλονή στη λεζάντα που συνόδευε τη φωτογραφία αναφερόμενη στην πρεμιέρα του "Dancing with the Stars: All Stars tonight" που επρόκειτο να ξεκινήσει λίγες ώρες αργότερα.

Η Άντερσον επιστρέφει στη σκηνή του χορευτικού σόου έχοντας στο πλευρό της τον εντυπωσιακό Τρίσταν ΜακΜάνους (Tristan MacManus), ο οποίος –όπως εξομολογήθηκε η ίδια πριν από λίγες μέρες- της κάνει πολύ δύσκολο να κρατήσει τον όρκο αποχής από το σεξ που είχε δώσει για όσο καιρό διαρκεί το "DWTS". Τι προβλήματα έχει και αυτό το κορίτσι… Κουράγιο Παμ… Είμαστε μαζί σου!

Ζ. Κ.