Τι είδαν τα ματάκια μας στη συναυλία του Φοίβου

25.09.2012
Λίγο μετά τις 9μιση χθες βράδυ, η σκηνή του ΟΑΚΑ γέμισε από τη μουσική του Φοίβου στη συναυλία για τα 20 χρόνια πορείας του.

Όσοι μεγάλωσαν με τους δίσκους του Φοίβου είχαν την ευκαιρία να γυρίσουν στα παλιά, στην τρέλα του σχολείου, στους νεανικούς έρωτες και στα πρώτα καρδιοχτύπια.

Το ΟΑΚΑ είχε γεμίσει από νωρίς αλλά ο κόσμος συνέχιζε να καταφτάνει ακόμα και μετά τη συναυλία.

Πρώτη στη σκηνή εμφανίστηκε η Δέσποινα Βανδή με την πάλαι ποτέ παγκόσμια επιτυχία ''Γειά!''

Το ''Γεια'' μπορεί να το ακούσαμε play back αλλά το κλίμα ζεστάθηκε αρκετά:

Μεά από την Βανδή την πρώτη κρυάδα στην λεωφόρο του Φοίβου (έτσι ήταν στημένη η σκηνή σαν μια τεράστια λεωφόρος) πήρε ο Θάνος Καλλίρης. Υπάρχουν στιγμές που ο Θάνος σου θυμίζει το Χιού Γκραντ στην ταινία ''Music and Lyrics'' αλλά η αλήθεια είναι πως μόνο με τα χίλια ευχαριστώ που είπε στο κοινό και τον Φοίβο, τις κέρδισε τι εντυπώσεις.

Ο Καλλίρης έδωσε πάσα στο Διονύση Σχοινά τον οποίο φρόντισαν να στολίσουν με ουρλιαχτά οι αγαπημένες του θαυμάστριες. Εκεί και η Μαντώ με κατακκόκινη εμφάνιση και φουλ στις κορώνες, σε έκανε να απορείς που χάθηκε τελικά το κορίτσι αυτό.

Από τους πρώτους τραγουδιστές που εμπιστεύτηκαν τον Φοίβο ήταν και ο Δημήτρης Κόκοτας, ο οποίος εμφανίστηκε με γκρι κοστούμι και ασορτί γκρι μαλλί επί της κεφαλής. Στη συνέχεια ο Tus τρέλανε το ΟΑΚΑ με τα hip hop κομμάτια του και είναι αλήθεια πως το κέφι που χάρισε, ήταν μεγάλο!

Αργότερα ήρθε η ώρα του Νίνο ενώ κατόπιν απολαύσαμε Έλλη Κοκκίνουμε μια διμοιρία ΜΑΤ στο πλευρό της για να γιορτάσει την καψούρα της με το ''Ερωτεύτηκα''.

Κι ύστερα ήρθε η ώρα του Θάνου Πετρέλη, που δυστυχώς φωνητικά ήταν αρκετά κακός ενώ μετά από αυτόν τη σκυτάλη πήρε ο Πάνος Καλλίδης και φυσικά η λαίδη Άντζελα Δημητρίου.

Δέσποινα Βανδή στη σκηνή και λίγο αργότερα η Καίτη Γαρμπήενώ ακολούθησε για μια δεύτερη τσιφτετελο- εμφάνιση ο Θάνος Πετρέλης.. Ώρα για τον κοκκινοντυμένο Γιώργο Μαζωνάκη αλλά και την Έλλη Κοκκίνου και πάλι στη σκηνή με τους Μασάι της. Κατόπιν στη σκηνή χαλαρός και με τζινάκι εμφανίστηκε ο Αντώνης Ρέμος ενώ ύστερα ήταν η ώρα για τη δεύτερη εμφάνιση της Καίτης Γαρμπή.

Λίγο πριν το τέλος της συναυλίας απολαύσαμε τον άρχοντα Βασίλη Καρρά ενώ το κλείσιμο ανέλαβε η μούσα του Φοίβου και καλλιτεχνική του σύζυγος Δέσποινα Βανδή.

Τα high lights:

Τα στραφταλιζέ πάντα μίνι φορέματα της Δέσποινας Βανδή

Το πόσο ωραία ωρίμασαν οι Καλλίρης και Σχοινάς

Τις ερμηνείες της Μαντώ

Το κέφι του Tus

Η αποθέωση της Καίτης Γαρμπή- ένα στάδιο να τραγουδά μαζί της τα ''Χαμένα''

Η βαθιά – όλο γρέζι- ερμηνεία του Βασίλη Καρρά

Η γκαγκστερική εμφάνιση του ΜΑΖΩ

Το υποφέρω της Δέσποινας που την ανάγκασε να γκρεμίσει ένα ολόκληρο τοίχο επί σκηνής.

Η Λαίδη Άντζελα να εμφανίζεται πάνω σε κόκκινο στρωμένο χαλί και πλήθος παπαράτσι!

Να απορείς:

Γιατί έπρεπε να υποστείς δύο φορές τον Πετρέλη επί σκηνής

Πού ήταν ο Πάριος, η Στέλλα Καλή, ο Sakis, ο Οικονομόπουλος, ο Αντύπας και όσοι αναδείχτηκαν από το Φοίβο αλλά δεν τον τίμησαν

Γιατί βγήκε ο Νίνο στη σκηνή αφού σκοπό να τραγουδήσει δεν είχε!

Γιατί χρειάστηκε μια διμοιρία ΜΑΤ η Έλλη Κοκκίνου για να ερμηνεύσει το Ερωτεύτηκα! Ας έστηναν μπασκέτες με ψηλά αγόρια.

Γιατί Καρράς και Ρέμος έσκασαν μύτη με τζινάκι

Γιατί άργησε τόσο να ξεκινήσει η συναυλία με αποτέλεσμα η πιτσιρικαρία να μην προλάβει τον Ηλεκτρικό.