Ερωτευμένη η κόρη του Μάικλ Τζάκσον;

25.09.2012
Η Πάρις (Paris) έχει λόγο να χαμογελά ξανά και μάλιστα… ερωτικό.


Η μοναχοκόρη του Μάικλ Τζάκσον (Michael Jackson) μεγάλωσε και φαίνεται ότι το ενδιαφέρον της άρχισε να εστιάζεται και στο άλλο φύλο.

Ύστερα από τις στεναχώριες που πέρασε μετά τον θάνατο του αγαπημένου της πατέρα, η 14χρονη Πάρις δείχνει να πατά ολοένα και περισσότερο στα πόδια της, έχοντας αφήσει οριστικά πίσω και την πιο πρόσφατη οικογενειακή κόντρα σχετικά με την κηδεμονία της ίδιας και των δύο αδελφών της.

Η Πάρις εθεάθη –και απαθανατίστηκε- την Κυριακή σε εμπορικό κέντρο του Σέντσουρι Σίτι στην Καλιφόρνια να κάνει βόλτες ευδιάθετη με παρέα συνομηλίκων της.

Ανάμεσα σε αυτά τα παιδιά μοιραία ξεχώρισε ένας νεαρός ο οποίος έδειχνε "ύποπτα πιο κοντά" στην κόρη του Τζάκο.

Φορώντας τζιν και ένα T-shirt του Τζίμι Χέντριξ, ο αγνώστων λοιπών στοιχείων νεαρός βρισκόταν συνεχώς δίπλα στην Πάρις, η οποία του έδειχνε ιδιαίτερη προσοχή με γλυκά βλέμματα και γελάκια.

Βέβαια, ακόμη δεν έχει γίνει γνωστό αν η σχέση των δύο νέων είναι πιο στενή από την απλή φιλική, όμως ό,τι και αν είναι… θα φανεί.

Κατά τα άλλα, μιλώντας το αμερικανικό περιοδικό "Glamour", η Πάρις τόνισε ότι μεγαλώνει και ότι παλεύει να χαράξει τον δικό της, προσωπικό δρόμο.

"Αγαπώ τον μπαμπά μου και νιώθω περήφανη που είμαι κόρη του. Απλά δεν πιστεύω ότι ο χαρακτηρισμός 'η κόρη του Μάικλ Τζάκσον' μου ταιριάζει", παραδέχτηκε η Πάρις, η οποία έχει προσπαθεί να γίνει ηθοποιός.

"Θέλω να δείξω σε όλους ότι έχω ταλέντο και ότι μπορώ να τα καταφέρω αν προσπαθήσω", ολοκληρώνει με πάθος η Πάρις με την ευχή ότι κάποια στιγμή –σύντομα- ο κόσμος θα τη δει ως ξεχωριστή οντότητα και όχι ως προέκταση του διάσημου πατέρα της.

Ζ. Κ.