Ουπς! Σοφία μου, φαίνεται το κωλαράκι σου!

25.09.2012
"Προκλητικά" αποκαλυπτήρια είχαμε στην πρόσφατη τελετή απονομής των βραβείων Έμι, όταν το φόρεμα της Σοφίας Βεργκάρα (Sofia Vergara)… έσκασε!


Η 40χρονη σέξι ηθοποιός περπάτησε στο κόκκινο χαλί της τελετής φορώντας μια εντυπωσιακή τουαλέτα δια χειρός Ζουχέιρ Μουράντ (Zuhair Murad) και τα φλας πήραν φωτιά.

Όμως, λίγο αργότερα, και για την ακρίβεια μόλις 20 λεπτά πριν η τηλεοπτική σειρά "Modern Family" στην οποία πρωταγωνιστεί κερδίσει το πρώτο βραβείο στην κατηγορία της, το φερμουάρ του φορέματος άνοιξε τελείως με αποτέλεσμα να φανούν τα διάσημα οπίσθιά της σε πλήρη εικόνα.

Η ίδια βέβαια αποφάσισε να αντιμετωπίσει την όλη κατάσταση με χιούμορ και μοιράστηκε με τους φίλους της στο Twitter και το Whosay την κάθε στιγμή.

"Ναι!!!!!! Αυτό συνέβη 20 λεπτά πριν κερδίσουμε!!!!!! Γιεγιεγιεγιε. Λατρεύω τη ζωή μου!!!", έγραψε η όμορφη Σοφία δίπλα στη φωτογραφία όπου η "ομάδα διάσωσης" της διορθώνει το λάθος…

Στη συνέχεια, και μετά τη βράβευση της σειρά, ακολούθησε τρελό γλέντι όπου η Βεργκάρα διασκέδασε με την ψυχή της, όπως φάνηκε από τις φωτογραφίες που επίσης ανέβασε στη σελίδα της στο Twitter, μόνη και με τον αρραβωνιαστικό της, Νικ Λόεμπ (Nick Loeb).

Στο βίντεο που ακολουθεί, δείτε το τρέιλερ της επιτυχημένης τηλεοπτικής σειράς όπου πρωταγωνιστεί η εντυπωσιακή Σοφία.

Ζ. Κ.