Φίλντερ: Εγώ έσπρωξα την Έιμι στα σκληρά!

24.09.2012
Ο πρώην σύζυγος της Είμι Γουάινχαουζ (Amy Winehouse) παραδέχεται πρώτη φορά τον ρόλο του στον… κατήφορό της που τελικά οδήγησε και στον θάνατό της.


Μόλις πρόσφατα βγήκε από το νοσοκομείο όπου πάλευε για τη ζωή του ο Μπλέικ Φίλντερ-Σίβιλ (Blake Fielder-Civil) και αποφάσισε να ανοίξει το στόμα του σχετικά με την πρώην σύζυγό του και τη σχέση τους με τα ναρκωτικά.

Από την πρώτη στιγμή του θανάτου της –και πολύ νωρίτερα δηλαδή- ο πατέρας της διάσημης τραγουδίστριας, Μιτς Γουάινχαουζ (Mitch Winehouse) κατηγορούσε τον πρώην άντρα της για τον ρόλο που έπαιξε στον εθισμό της κόρης του.

Τώρα, και ύστερα από τη 12μηνη ποινή φυλάκισης που ολοκλήρωσε μόλις πριν μπει στο νοσοκομείο από υπερβολική δόση (!) ο Μπλέικ αποφάσισε να είναι απόλυτα ειλικρινής και να παραδεχτεί όλη την αλήθεια για το θέμα.

"Δεν ξέρω αν αυτό απαλλάσσει την ενοχή μου ή την όποια ευθύνη μπορεί να είχα, όμως η αλήθεια είναι ότι τελικά δεν σκότωσα εγώ την πρώην σύζυγό μου", ξεκινά τη συνέντευξη-εξομολόγηση που έδωσε στην εφημερίδα "Τhe Sun" ο Σίβιλ στηριζόμενος στο ότι ο ιατροδικαστής δεν απέδωσε τον θάνατό της σε υπερβολική δόση.

"Εγώ ήμουν αυτός που έφερε τα ναρκωτικά στη σχέση μας. Γι' αυτό και όταν φάνηκε από τα αποτελέσματα της τοξικολογικής ότι δεν υπήρχε ίχνος τους στο σώμα της, ένιωσα μεγάλη ανακούφιση", συνεχίζει ο Μπλέικ τονίζοντας όμως ότι παρόλο που εκείνος τη μύησε στα… σκληρά, η "κατρακύλα" ήταν καθαρά δική της υπόθεση.

"Θα ήταν τελείως ασεβές να υποθέσει κανείς ότι η Έιμι ήταν τόσο ευκολόπιστη και πήρε τα ναρκωτικά έτσι, χωρίς να το σκεφτεί", ξεκαθάρισε τελειώνοντας ο Φίλντερ Σίβιλ για να μην έχει κανείς καμία αμφιβολία ότι η Γουάινχαουζ ήταν "πολύ δυνατή και ανεξάρτητη" και πήρε μόνη την απόφαση να τα συνεχίσει. Μάλιστα…

Κατά τα άλλα, και ενώ ο Μπλέικ Φίλντερ Σίβιλ βρισκόταν στην εντατική, η νυν σύντροφός του έμαθε ότι περίμενε το δεύτερο παιδί τους. Με το καλό να έρθει, λοιπόν…