Σύννεφα στο γάμο της Έλλης Στάη;

24.09.2012
Αν και δεν είναι η πρώτη φορά που κυκλοφορούν φήμες για κρίση στο γάμο της Έλλης Στάη με τον Μιχάλη Γουλανδρή, όμως τώρα διαβάζουμε ότι το ζευγάρι αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της “Real News”, Στάη και Γουλανδρής αποφάσισαν τον περασμένο Ιούνιο να επαναπροσδιορίσουν τη σχέση τους. Που σημαίνει ότι μπορεί να μην έχουν χωρίσει οριστικά, όμως δεν μένουν πια κάτω από την ίδια στέγη,

Η Στάη μένει και πάλι στο διαμέρισμά που διατηρεί κοντά στο Προεδρικό Μέγαρο, ενώ ο Γουλανδρής μένει σε αυτό της Στησιχόρου, σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα. Η τελευταία δημόσια εμφάνιση του ζευγαριού ήταν τον περασμένο Μάιο σε καφέ εστιατόριο της Βουλιαγμένης. Έκτοτε, αν κι έχουν παραβρεθεί σε διάφορες κοινωνικές εκδηλώσεις, δεν έχουν εμφανιστεί ξανά μαζί.

Η πετυχημένη δημοσιογράφος, το καλοκαίρι το πέρασε με την καλή της φίλη, Ελένη Κόκκαλη, στην εξοχική κατοικία της δεύτερης στη Μύκονο, ενώ έκαναν και μικρές αποδράσεις στην Πάρο. Ο εφοπλιστής, από την άλλη, επέλεξε νέους προορισμούς και δεν επισκέφθηκε καθόλου τη Μύκονο.

Αλλά είχε και φορτωμένο πρόγραμμα επαγγελματικά, κάνοντας συχνά ταξίδια διαρκείας στο εξωτερικό και κυρίως σε Λονδίνο και Μονακό, όπου και δραστηριοποιούνται οι επιχειρήσεις του. Και όπως αναφέρει το δημοσίευμα, η μεγάλη σε διάρκεια απουσία του επιχειρηματία από την Ελλάδα είναι ένας από τους λόγους, που έφερε την ένταση στη σχέση τους.