Σπανούλης: "Η Ολυμπία είναι ο έρωτας της ζωής μου» Σνιφ

24.09.2012
Αυτή είναι η πρώτη φορά που ο Βασίλης Σπανούλης μιλάει για την Ολυμπία Χοψωνίδου.

Μετά από χρόνια σχέσης και δύο παιδιά, ο γνωστός μπασκετμπολίστας άνοιξε την καρδιά του και μίλησε για τη σύζυγο, με τέτοια συγκινητικά και τρυφερά λόγια, που τα διαβάζεις και σε παίρνουν τα ζουμιά. Στάζουν έρωτα οι δηλώσεις/εξομολογήσεις του Σπανούλη και δεν πρέπει να νιώθει μόνο αυτός «τυχερός» που γνώρισε το μοντέλο, αλλά κι εκείνο που βρήκε τέτοιον άντρα

Και να ναι καλά η... Μύκονος, που μία στο τόσο, κάνει τα καλύτερα «προξενιά»! Εξάλλου, το ζευγάρι γνωρίστηκε στο νησί των Ανέμων πριν λίγα χρόνια και όπως παραδέχεται τώρα ο μπασκετμπολίστας, ήτο.... κεραυνοβόλος έρωτας! «Γνωριστήκαμε μέσω κοινών φίλων στη Μύκονο χωρίς ο ένας να ξέρει με τι ασχολείται ο άλλος και αμέσως νιώσαμε κάτι μοναδικό. Γρήγορα κατάλαβα ότι ήμουν τυχερός αφού βρήκα αυτό που πάντα ονειρευόμουν: μια γυναίκα που να με εξιτάρει και εξωτερικά και εσωτερικά» τονίζει χαρακτηριστικά και ρίχνει στο καπάκι την ανεπανάληπτη ατάκα (που κάθε γυναίκα θέλει να ακούει).... «Η Ολυμπία είναι ο έρωτας της ζωής μου»!!!!

Συγκινητικό, δεν βρίσκεις; Ο V-Span αναφέρθηκε και στη συχνή παρουσία της Ολυμπίας στο γήπεδο, η οποία πρέπει να έχει χάσει λίγους μόνο αγώνες του. Και όχι δεν τον αγχώνει που βρίσκεται εκεί, αφού λειτουργεί ως... ντόπινγκ στη ψυχοσύνθεσή του. Εξάλλου, όπως λέει, η πρώην «Σταρ Ελλάς» είναι για εκείνον το άλλο του μισό. «Είναι η γυναίκα που καλύπτει τις αδυναμίες μου, το πρόσωπο με το οποίο μοιράζομαι όμορφες και άσχημες στιγμές», ενώ τής αναγνωρίζει και την… υπομονή της, αφού όπως παραδέχεται, δεν είναι και ο ευκολότερος σύντροφος του κόσμου.