"Η μαριχουάνα με βοήθησε πολύ μετά τον καρκίνο"

14.09.2012
Ο θρυλικός "Τζέι Αρ" του "Ντάλας" αποκαλύπτει πως μετά την περιπέτεια που είχε με την υγεία του, βρήκε μεγάλη στήριξη στο εν λόγω ναρκωτικό.


"Η μαριχουάνα έφερε πίσω την όρεξή μου", αποκάλυψε ο Λάρι Χάγκμαν (Larry Hagman) ο οποίος υποβλήθηκε σε μεταμόσχευση συκωτιού το 1995 αφού είχε διαγνωστεί με τον αντίστοιχο καρκίνο.

"Η φούντα είναι πολύ καλύτερη από το αλκοόλ και τον καπνό και δεν σκότωσε ποτέ κανέναν", εξήγησε ο 80χρονος Χάγκμαν ο οποίος έφτασε στο σημείο που έφτασε κυρίως λόγω της εξάρτησής του από το αλκοόλ.

"Ο καρκίνος και η χημειοθεραπεία με είχαν στραγγίσει στην κυριολεξία και ήταν η μαριχουάνα που έφερε πίσω την όρεξή μου", συνέχισε ο γνωστός ηθοποιός προσθέτοντας ότι τώρα πια το μόνο ποτό που βάζει στο στόμα του είναι το… νερό!

Μπορεί να ήταν η τηλεοπτική του σύζυγος "Σου Έλεν" –κατά κόσμον Λίντα Γκρέι (Lind Grey)- που είχε ένα θεματάκι με το αλκοόλ στο θρυλικό σίριαλ που παρεμπιπτόντως επέστρεψε στις οθόνες πρόσφατα, αλλά ήταν εκείνος που από το πρωί μέχρι το βράδυ ήταν μεθυσμένος κατά τη διάρκεια όλων των σεζόν της σειράς. Τέρμα όμως τώρα.

Όλα αυτά ανήκουν στο παρελθόν. Τώρα για τον Λάρι Χάγκμαν υπάρχει μόνο η μαριχουάνα και αυτή για θεραπευτικούς λόγους, όπως υποστηρίζει.

Στο βίντεο που ακολουθεί θυμηθείτε το τρέιλερ της εναρκτήριας σεζόν του "Ντάλας" το 1978.

Ζ. Κ.