Καρδιά η Νατάσσα «συγχώρησε» τον Μαργαρίτη

14.09.2012
Πριν λίγες μέρες ο Γιώργος Μαργαρίτης δεν είχε εκφραστεί και με τα καλύτερα λόγια για το ρεπερτόριο της Νατάσσας Θεοδωρίδου.

Μάλιστα, είχε αποκαλύψει στη συνέντευξή του σε Life style σαίτ ένα περιστατικό που συνέβη ανάμεσα τους. Θεοδωρίδου και Μαργαρίτης έτυχε να συνταξιδεύουν από Θεσσαλονίκη για Αθήνα και εκείνος μόλις την είδε, της είπε ''Ρε κορίτσι μου πες και κανένα άλλο τραγούδι όχι όλο τα ίδια και τα ίδια, όλα καψούρικα με τον ίδιο ρυθμό».

Κι εκεί που πιστέψαμε ότι ανάμεσα στους δύο αοιδούς ξέσπασε νέα κόντρα, αφού λογικά η Νατάσσα θα ενοχλήθηκε από την παρατήρηση του συναδέλφου της, έρχεται και κάνει τη μεγάλη... έκπληξη. Η αοιδός αποδεικνύεται μεγάλη καρδιά (δεν είχαμε αμφιβολία περί τούτου) και όχι μόνο δεν τσαντίστηκε με τον Μαργαρίτη, αλλά πήγε να παρακολουθήσει από κοντά τη συναυλία «Ένας αιώνας λαϊκό τραγούδι» στο Άλσος Βεΐκου.

Και κάθισε στην πρώτη σειρά με τον μελαχρινό αγνώστων στοιχειών συνοδό της. «Θέλω να δώσετε ένα δυνατό χειροκρότημα για τη Νατάσσα. Έχει ξεχωρίσει σαν τραγουδίστρια και μπορεί να πει τα πάντα» είπε ο Μαργαρίτης μόλις την είδε από κάτω. Μάλιστα, την κάλεσε να ανέβει στη σκηνή και να τραγουδήσουν μαζί.

Η Θεοδωρίδου στην αρχή ήταν διστακτική, αφού όπως είπε,.... «Εγώ ήρθα να απολαύσω εσένα. Ευχαριστώ πάρα πολύ για την υποδοχή, αλλά ήρθα να ακούσω τον Γιώργο με πολλή αγάπη. Όλα αυτά τα τραγούδια τα τραγουδάω κι εγώ, επειδή τα αγαπώ πάρα πολύ και θα ήθελα να κάτσω και να σε απολαύσω». Ωστόσο, το κοινό με το παρατεταμένο χειροκρότημα, «έπεισε» την αοιδό να ανέβει κι έτσι μαζί με τον Μαργαρίτη τραγούδησαν το «Αγριολούλουδο».