Άγριος καυγάς Πάτινσον και Στιούαρτ

12.09.2012
Μπορεί να θέλουν να επικοινωνήσουν ότι οι σχέσεις τους είναι "μια χαρά" παρά τον άσχημο χωρισμό τους, όμως φαίνεται ότι οι δύο νεαροί ηθοποιοί έχουν "άλυτα θέματα" ανάμεσά τους.


Όπως μεταδίδει σήμερα το ειδησεογραφικό πρακτορείο "Cover Media" ο Ρόμπερτ Πάτινσον (Robert Pattinson) και Κρίστεν Στιούαρτ (Kristen Stwart) δεν καταφέρνουν ούτε καν να ανταλλάξουν μια κουβέντα.

Τα νέα αφορούν μια συνάντηση που είχαν τον Αύγουστο με δικηγόρους και εκπροσώπους –προφανώς για να λύσουν μερικά περιουσιακά θέματα- η οποία έληξε παντελώς άδοξα.

Η Κρίστεν προσπάθησε να μιλήσει στον Ρόμπ αλλά εκείνος την αγνόησε τελείως ενώ ένας από τους ανθρώπους του μπήκε ανάμεσά τους εμποδίζοντας εκείνη να πλησιάσει πιο κοντά. Η Κρίστεν έγινε έξαλλη και άρχισε να τσιρίζει σαν τρελή, λέγοντας στον Ρομπ πόσο γελοίος είναι", μεταφέρουν πηγές του αμερικανικού "OK!" τονίζοντας ότι ο Πάτινσον την κοιτούσε "σαν να ήταν τρελή".

Βέβαια, είναι και κάτι άλλο, πιο προσωπικό, που λέγεται ότι εκνεύρισε τον Ρόμπερτ και αφορά στην υπερβολική ζήλεια της πρώην αγαπημένης του.

Δεν φτάνει που του το φόρεσε το κέρατο η νεαρά, έχει λυσσάξει να μάθει και πώς περνά εκείνος τις νύχτες του, ιδιαίτερα από τη στιγμή που έγινε γνωστό ότι ο Πάτινσον διασκεδάζει συχνά με την Κέιτι Πέρι (Katy Perry) και την Άσλεϊ Γκριν (Ashley Greene). Εκείνος όμως… σφίγγα!

Ζ. Κ.